Susisiekimo viceministras susitiko su bendruomenių atstovais

2013-02-03, 16:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susisiekimo viceministras Vladislavas Kondratovičius Raseinių rajono Girkalnio bendruomenės namuose susitiko su konkurso „Eismo saugumas bendruomenėse“ dalyviais bei organizatoriais ir aptarė šio projekto 2012 metų rezultatus.

Susitikime taip pat dalyvavo Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos direktorius Skirmantas Skrinskas, jo pavaduotojas Algimantas Janušauskas, Raseinių rajono meras Algimantas Mielinis, Žemės ūkio rūmų administracijos direktorius Vaidas Pocius.

Girkalnio bendruomenės namuose susirinkę Lietuvos bendruomenių atstovai pasidalino patirtimi, pasidžiaugė, kad šis konkursas labai naudingas eismo dalyviams, pasisakė už tai, kad graži tradicija  būtų tęsiama.

Konkursas vyksta trejus metus. Šį visuomeninį judėjimą už saugų eismą 2010 metais pradėjo Lietuvos automobilių kelių direkcija su Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga.

Kasmet didėjo konkurso organizatorių ir dalyvių patirtis, buvo kuriamos naujos, visuomenei patrauklios darbo formos, gerėjo rezultatai. Be kitų konkurso uždavinių, buvo siekiama į veiklą už saugų eismą įtraukti ne tik atskiras bendruomenes ir jų narius, bet ir susivienijusių bendruomenių sąjungas.

Pernai projektus konkursui pateikė ir juos įgyvendino 47 įvairios visuomeninės organizacijos: trijų rajonų bendruomenių sąjungos, 10-ties bendruomenių centrai ir 34 pavienės bendruomenės iš įvairių šalies regionų. Net 22 bendruomenės saugaus eismo renginius organizavo nebe pirmus metus.

www.sumin.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24