Lietuvos vaikai kviečiami piešti mišką

2013-01-04, 06:39
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Baigiamos rengti naujos ES Miškų strategijos, kuri netrukus bus patvirtinta, proga Europos Komisija paskelbė piešinių konkursą „Ką man reiškia miškas?“. Jame gali dalyvauti visi nuo šešerių iki dešimties metų Europos Sąjungoje gyvenantys vaikai. Aplinkos ministerija kviečia ir Lietuvos vaikus siųsti savo piešinius šiam konkursui.

Piešiniai turėtų būti miško tema. Juose, pasak Aplinkos ministerijos Miškų departamento Miškų ūkio plėtros skyriaus vyriausiojo specialisto Gedimino Jasinevičiaus, vaikai galėtų pavaizduoti, kaip jie lankosi ir žaidžia miške, kaip jį saugo, kaip naudojasi jo teikiamomis gėrybėmis.

Konkurso pagrindinis prizas – „iPad“ planšetinis kompiuteris. Nugalėtoja(s) su savo tėveliais ar globėjais bus pakviesta(s) į Briuselį atsiimti diplomo ir prizo. Kelionę į Briuselį ir prizus dovanoja Europos Komisija.

Europos Komisijai piešinį reikia nusiųsti iki 2013 m. vasario 15 d. adresu: Unit H4, DG Agriculture and Rural Development, European Commission, Loi 130 3/150, 1049 Brussel, Belgium. Ant laiško turi būti pažymėta, kad jis skirtas piešimo konkursui miškų tema. Išsamesnės informacijos apie konkursą galima rasti EK tinklalapyje http://ec.europa.eu/agriculture/forest-drawing-competition/index_lt.htm.

Aplinkos ministerijos informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24