Sveikuoliai sveikino Naujuosius lediniame ežere priešais pilį

2013-01-03, 07:22
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pirmąją 2013 metų dieną tradicinėmis maudynėmis Galvės ežere pažymėjo rajono sveikuoliai. Sausio 1-ąją keturi užsigrūdinę vyrai ir viena narsi moteris Naujuosius metus pasveikino panirę į ledinį ežero vandenį priešais salos pilį.

„Ruonius“ ant kranto drąsino palaikančioji komanda, parengusi karštų gėrimų, šventinių užkandžių. Tarp šių sirgalių buvo ir Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorė Asta Kandratavičienė, netruko susiburti pulkas trakiečių bei miesto svečių.

„Šios maudynės jau ilgametė tradicija. Tiesa, antri metai jas rengiame šioje vietoje, prisijungę prie Kalėdų Senelių sostinės renginių. Pilis – tai Trakų širdis. Šiuo smagiu reginiu pasveikiname ir turistus, kurie lanko pilį ir mūsų miestą“, – sakė vienas iš „ruonių“ – Kęstutis Ramanauskas, Trakų rajono kūno kultūros ir sporto centro direktorius.

Pats vyriausias maudynių entuziastas – 78 metų trakietis Vladas Starikovičius, į žiemos maudynes įsitraukęs jau du dešimtmečius. Į jį lygiuojasi ir žymiai jaunesni sveikuoliai.

Neįprastas maudynių vaizdas apstulbino gausiai į pilį traukiančius turistus, kurie nepraleido progos pasimėgauti tokia egzotiška pramoga.

Sigita Nemeikaitė
Trakų rajono savivaldybės viešųjų ryšių specialistė
www.trakai.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24