Visuomenei pristatoma jaunimo svarba Lietuvos pirmininkavimo ES metu

2012-12-04, 06:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (JRD prie SADM) gruodžio 6 d. 10.30 val. Lietuvos Respublikos Seime (Gedimino pr. 53, Vilnius, Spaudos konferecijų salė) organizuoja spaudos konferenciją  „Europos Sąjunga pasitiki jaunimu! O Lietuva?“.

Jos metu bus pirmą kartą Lietuvoje pristatomas Lietuvos Pirmininkavimas Europos Sąjungos (ES) Tarybai 2013 m. bei nacionalinis prioritetas jaunimo srityje, kuriam Pirmininkavimo metu bus skiriamas ypatingas dėmesys. Taip pat bus kalbama apie struktūrinį dialogą su jaunais žmonėmis, tarpsektorinį bendradarbiavimą bei socialinę įtraukti, ypatingą dėmesį skiriant niekur nedirbančiam, nesimokančiam ir mokymuose  nedalyvaujančiam jaunimui.

Nuo 2013 m. sausio 1 d. prasideda Airijos – Lietuvos – Graikijos TRIO pirmininkavimas, kuris yra istorinė galimybė Lietuvai, įrodyti sau ir Europai, kad esame patikimi partneriai: gerai atliekantys numatytas užduotis ir efektyviai dirbantys savo darbą. Ir šiandien tiek jaunimui, tiek visuomenei mažai žinant apie struktūrinį dialogą, jaunimo politiką bei būsimą Lietuvos Pirmininkavimą ES Tarybai, jaunimo politikos veikėjai žengia pirmąjį žingsnį pristatydami visuomenei jaunimo svarbą ES Pirmininkavimo metu. 

Spaudos konferencijoje dalyvaus Socialinės apsaugos ir darbo viceministrė Audra Mikalauskaitė, Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius Mindaugas Kuliavas, Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūros atstovė Agnė Kviklienė ir Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos prezidentė Loreta Senkutė.

www.socmin.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24