SADM padėkojo verslo atstovams už draugystę su vaikų globos namų auklėtiniais

2012-11-17, 06:01
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje įvyko apskrito stalo diskusija, kurioje dalyvavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM), vaikų globos namų atstovai, taip pat verslo įmonių, dalyvavusių Įmonių dienose vaikams, specialistai. Diskusijoje aptarti Įmonių dienų vaikams rezultatai, Socialinės apsaugos ir darbo viceministrė Audra Mikalauskaitė įteikė įmonių darbuotojams padėkas už prasmingą bendradarbiavimą ir dėmesį, parodytą vaikams.

„Šio socialinio projekto tikslas – supažindinti vaikų globos namų auklėtinius su įvairiomis profesijomis per konkrečių įmonių vykdomą veiklą, kas paskatintų vaikus pagalvoti apie savo ateitį, tikslus, susimąstyti apie galimybę įgyti patinkančią specialybę ir dirbti mėgstamą darbą. Be to, projektas prisidėjo prie vaikų tobulėjimo, savęs ir aplinkos pažinimo. Labiausiai tikimės, kad užsimezgę ryšiai ir santykiai nebus tik vienkartinė graži akcija, bet taps ilgos draugystės pradžia“, - pabrėžė viceministrė A. Mikalauskaitė.

Įmonių dienas vaikams ir su vaikais Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba įgyvendino kartu su Kauno vaikų globos namais „Atžalynas“, Lentvario, Panevėžio, Telšių ir Utenos vaikų globos namais bei dešimčia Lietuvos įmonių. 

Projekto metu vaikai kartu su Kauno, Panevėžio, Telšių, Trakų ir Utenos įmonių darbuotojais darė šukuosenas, kepė įvairius skanėstus, kūrė stiklo dirbinius, išbandė save apsaugos tarnybos, techninės automobilių apžiūros, vairavimo mokyklos ir žirgyno darbe. Ne vienos įmonės ir vaikų draugystė tęsis ir toliau. 

SADM nuoširdžiai dėkoja už bendradarbiavimą: UAB „Glasremis“, grožio salonams „Grožio idėja“ ir „Maestro“, UAB „Ekskomisarų biurui“, jojimo klubui „Laimingas žirgas“, UAB „AJ šokoladas“, UAB „Telšių techninės apžiūros centrui“, fotomenininkės Neringos Rutkauskienės fotografijos studijai „NR ART PHOTO“, UAB „Antušienės skanėstai“.

www.sadm.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24