Prezidentė pasveikino Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo Pirmininką Vytautą Landsbergį jubiliejaus proga

2012-10-18, 10:14
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo Pirmininką Vytautą Landsbergį 80 metų jubiliejaus proga.

„Gerbiamas Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo Pirmininke Vytautai Landsbergi, leiskite į Jus kreiptis būtent taip ne tik dėl to, kad ėjote garbingas pareigas Aukščiausiojoje Taryboje. Daug svarbiau, kad buvote Pirmas ir ėjote priekyje, kai Tautai reikėjo drąsos ir susitelkimo: Sąjūdyje, nepriklausomybės priešaušriuose ir žengiant pirmuosius itin svarbius savarankiškos valstybės žingsnius", - sakoma šalies vadovės sveikinime.

Pasak Prezidentės, Tautos kvieslys V. Landsbergis visuomet gebėjo būti keliais žingsniais priekyje, tiesė tiltus su demokratiniu pasauliu ir gynė laisvės idealus.

Gražaus jubiliejaus proga valstybės vadovė padėkojo Profesoriui už svorį, suteikiamą politikai, už intelektualinį turinį visuomeniniam gyvenimui, už kūrybą, turtinančią Lietuvą.

Prezidentė palinkėjo Pirmininkui V. Landsbergiui ir toliau išlikti asmenybe, šalia kurios būti nėra lengva, tačiau garbė ir dovana visiems, kuriems nuoširdžiai rūpi Lietuva.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24