Linkmenyse daugiabučio namo gyventojai susibūrė į „Saugią kaimynystę“

2012-08-07, 11:10
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Siekiant aktyviai įgyvendinti nusikaltimų prevencijos programą, kai kaimynai prižiūri ir rūpinasi vienas kito saugumu, kilnojama ir nekilnojama nuosavybe, pareigūnai skatina burtis į „Saugios kaimynystės" grupes.

Rugpjūčio 1 d. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėja ir Linkmenų seniūniją atsakingai prižiūrinti apylinkės inspektorė Erika Bindoriūtė susitiko su Linkmenų seniūnijos Parko gatvės 11-ojo namo gyventojais.

Pareigūnė susitikimo metu pateikė informaciją apie saugios aplinkos kūrimo svarbą, aptarė "Saugios kaimynystės" tikslus, uždavinius, išdalino gyventojams savo vizitines korteles su kontaktiniais duomenimis bei atsakė į rūpimus klausimus. Linkmeniškiai užpildė "namelių" schemas, kuriose yra reikalingiausia informacija apie kaimynus bei apylinkės inspektorių. Lipduką, simbolizuojantį minėtos grupės įkūrimą, užklijavo pareigūnė ir palinkėjo vieningai, darniai ir saugiai gyventi bei glaudžiai bendradarbiauti.
Praeitą savaitę susibūrę kaimynai puikiai vieni kitus pažįsta ir jau seniai atsakingai rūpinasi vieni kitais, todėl "šios grupės sukūrimas, tarsi papildomai neįpareigoja". 
Tai - jau 7-oji "Saugios kaimynystės" grupė įsikūrusi Linkmenyse.

Atminkite, kad vieningi ir budrūs kaimynai gyvena saugiai. Kurkite saugios kaimynystės grupes!

Utenos aps. VPK Ignalinos r. PK informacija

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24