Kudirkos Naumiesčio užkardoje lankėsi stovyklaujantys vaikai

2012-07-20, 07:40
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

VSAT Pagėgių rinktinės  Kudirkos Naumiesčio užkardą  trečiadienį  aplankė Šakių vaikų dienos centro ,,Gelbėkit vaikus“ bei Šakių sporto klubo ,,Audra“ organizuotos sporto ir savęs pažinimo stovyklos ,,Šypsena“ dalyviai.

Kudirkos Naumiesčio užkardos vadas Dainius Stepšys  stovyklautojams papasakojo apie pasieniečio darbo specifiką, tarnybos ypatumus, patruliavimą prie sienos. Stovyklautojams buvo pateikta informacijos apie pasieniečio profesijos įgijimo galimybes bei reikalavimus, taikomus stojant į Pasieniečių mokyklą.

Pasieniečių svečiai buvo supažindinti ir su VSAT technika bei ginkluote.  Užkardos vado pavaduotojas Giedrius Jesevičius jaunimui parodė sulaikytas  transporto priemones.  Stovyklautojai apžiūrėjo užkardoje esančias darbo ir poilsio patalpas,  o vėliau vaikai buvo pavėžinti tarnybiniu keturračiu.

Stovyklos ,,Šypsena“ dalyviams Specialiosios paskirties užkardos kinologas Gintaras Naujokaitis su tarnybiniu šunimi Caru pristatė kinologinę veiklą,  pademonstravo parodomąją programą  bei atsakė į mokinių bei jų vadovų klausimus.

Pasisėmę žinių ir susipažinę su dar viena VSAT užkarda stovyklautojai dėkojo pasieniečiams už šį vizitą. Praėjusią savaitę stovyklautojai lankėsi Rociškių užkardoje ir Ramoniškių pasienio kontrolės punkte.

VSAT Pagėgių rinktinės inf.

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24