Mus jungia Lietuva ir atsakomybė už jos ateitį

2012-07-14, 12:33
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė Prienų Harmonizavimo parke atidarė pirmąjį Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą.

„Mus visus jungia vienas bendras dalykas - mūsų tėvynė - Lietuva. Kad ir kur būtumėte, svarbu, kad turėtume bendrų minčių, bendrų jausmų, bendrą tikslą. Tikiuosi, kad čia sutiksite daug naujų draugų, o šis renginys atneš daug idėjų, žinių ir projektų, naujų galimybių palikti savo indėlį į Lietuvos ateitį", - sakė šalies vadovė.

Prezidentė teigė visada palaikysianti tuos, kurie norės tapatinti save su Lietuva ir dirbti jai. Pasak šalies vadovės, esame maža tauta, todėl kiekvienas iš mūsų turime būti dešimt kartų atidesni, geresni, labiau išsilavinę ir padaryti daugiau, nei padarytų didelės tautos atstovai.

„Visada mėginkite padėti Lietuvai, dirbkite jai, mylėkite savo tėvynę, nepamirškite, kad kiekvienas lietuvis yra ypatingas žmogus, šią atsakomybę jauskite kiekviename žingsnyje", - sakė valstybės vadovė.

Su jaunimo organizacijų atstovais šalies vadovė taip pat diskutavo apie Lietuvos ateitį, atsakė į klausimus, aplankė parke įrengtas kūrybines dirbtuves.

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas, į kurį susirinko daugiau nei tūkstantis jaunimo atstovų iš Lietuvos ir dar 30 pasaulio šalių, vyksta pirmą kartą per Nepriklausomybės laikotarpį. Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė yra šio susitikimo globėja.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24