Skveras Žirmūnuose nuo šiol vadinsis Tbilisio skveru

2012-05-23, 07:34
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šalia Olimpiečių gatvės esantis skveras nuo šiol vadinsis Tbilisio skveru. Gruzijos sostinėje Tbilisyje taip pat prieš kelis metus yra atidarytas Vilniaus skveras, kuriame įmontuota ir plytelė „Stebuklas“.

Vilniaus miesto taryba taip pat pritarė ir dėl pavadinimų suteikimo bevardėms miesto gatvėms: Naujosios Vilnios ir Rasų seniūnijoje atsiras Moldavų, Naujosios Vilnios seniūnijoje – Ukrainiečių ir Jadvygos Juškytės, Naujininkų seniūnijoje - Antano Mikėno ir Dano Pozniako, Pilaitės seniūnijoje - Alberto Zalatoriaus, Pilaitės seniūnijoje - Knypavos, Lazdynų seniūnijoje -  Levandų ir Kardelių gatvės.

Sostinėje bus patikslintos Lazdynų seniūnijoje esančios Bijūnų, Pakalnučių, Ratilių, Neužmirštuolių bei Lazdynėlių g. atkarpos nuo Rūko g., Bukčių g. atkarpos nuo Užutėkio gatvės atkarpos. 

Gatvių atkarpos taip pat bus patikslintos ir Naujosios Vilnios seniūnijoje (Žemosios gatvė), Šnipiškių seniūnijoje (Kaltanėnų, Šilutės gatvės), Panerių seniūnijoje (Alksnyno ir Atokaitos gatvės), Verkių seniūnijoje (M. Indriliūno, J. Degutytės, V. Mačernio gatvės). 

www.vilnius.lt

www.lvcom.eu


Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24