Palanga pradeda sezoną

2012-05-11, 10:13
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Palanga skelbia vasaros sezono pradžią. Tris dienas kurorte šurmuliuos atidarymo šventė „Myliu Palangą“. Organizatoriai tikisi sulaukti iki 200 tūkst. svečių.

Naująjį poilsio sezoną pasitinkanti Palanga penktadienį sulauks išskirtinių svečių – į kurorte vyksiančią Baltijos šalių asamblėją atvyksta Lietuvos, Latvijos ir Estijos parlamentų pirmininkės. Būtent jos 11 valandą ant jūros tilto paskelbs kurortinio sezono pradžią.

Vidudienį miesto centre ims šurmuliuoti mugė. Duris atvers muziejuje, galerijose ir viešbučiuose pristatomos parodos. O vakare artėjančios vasaros nuotaiką kurs Palangos kolektyvų pasirodymai bei fejerverkas.

Šeštadienį Palangą žadins orkestrai, vyks laivybos sezono atidarymas. Įvairiais renginiais, sporto rungtynėmis ir kitomis linksmybėmis poilsiautojus kurortas džiugins tris dienas.

Laukiamam pramogautojų antplūdžiui pasirengusios ir specialiosios tarnybos. Medikai ir komunalininkai pasiryžę dirbti vasaros režimu. Poilsiautojų gausai teigia pasiruošę ir policijos pareigūnai. Jie į pagalbą žada kviestis kolegas iš Klaipėdos ir Kretingos.

Miesto centre bus ribojimas eismas. Vairuotojai raginami automobilius statyti tik įvažiavus į miestą. Šventėje tikimasi sulaukti iki 200 tūkst. svečių.

Marija Gabrienė
LTV naujienų tarnyba

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24