LRT paskyroje „YouTube“ svetainėje – 10 mln. peržiūrų

2012-03-20, 07:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Interneto svetainės „YouTube“ LRT paskyra LRTinklas savaitgalį perkopė 10 mln. peržiūrų ribą.

Nuo 2009-ųjų spalio pabaigos, kai startavo youtube.com/lrtinklas, paskyroje įkelti vaizdo įrašai iki šiandienos buvo peržiūrėti daugiau kaip 10 mln. 125 tūkst. kartų.

Iš viso youtube.com/lrtinklas paskyroje yra įkelta daugiau kaip 5 tūkst. vaizdo įrašų. Paskyrą nuolat lanko daugiau kaip 2 tūkst. prenumeratorių. Aktyviausias lankytojas – LRT kuriamos produkcijos gerbėjas kaunietis Andrius Šėmas, savo noru į paskyrą įkėlęs daugelį įrašų.

Žiūrimiausių vaizdo įrašų penkioliktuke net 8 susiję su „Eurovizija“. Daugiausia peržiūrų sulaukė šiame konkurse šiemet Lietuvai   atstovausiančio Donato Montvydo dainos „Love is Blind“ įrašas (beveik 286 tūkst. peržiūrų). Antroje vietoje – 2010-ųjų Lietuvos „eurovizininkai“ – grupė „In Culto“ ir jų daina „Eastern European Funk“, peržiūrėta 210 tūkst. kartų.

Toliau rikiuojasi Eglės Jurgaitytės „Ela ir Bela“ (200 tūkst. peržiūrų), Gyčio Paškevičiaus „Aš prašau tavęs“ (199 tūkst.), pernai „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavusios Evelinos Sašenko „C`est ma vie“ (192 tūkst.).

Taip pat lankytojų mėgstamas Juro Jankevičiaus „Klausimėlis“ – klausimai apie Arvydą Sabonį ir „Titaniką“ artėja prie 100 tūkst. peržiūrų ribos.   Legendinė Eurikos Masytės „Laisvė“ peržiūrėta daugiau kaip 77 tūkst. kartų. „LRTinkle“ ne mažiau populiarūs ir Marijus Mikutavičius, Gytis Paškevičius bei Aistė Pilvelytė.

Neseniai „LRTinkle“ atsirado ir užsienio auditorijai skirti įrašai, kuriuose su Lietuvos aktualijomis gali susipažinti lietuvių kalbos nemokantys lankytojai, prie įrašo susiradę įvykio aprašą anglų kalba.

www.lrt.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24