Pagerbta šimtametė Nemėžio gyventoja

2014-11-25, 11:48
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pirmadienį, lapkričio 24 d., Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst kartu Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Stefanija Stankevič, pasveikino garbingo 100-ojo gimtadienio sulaukusią Nemėžio seniūnijos gyventoją Janiną Dubrovskają. Ilgaamžės taip pat pasveikinti atvyko Nemėžio seniūno pavaduotoja Lilija Grigorovič, socialinė darbuotoja Marija Dobrovolskaja, VSDFV Vilniaus skyriaus - 4-ojo pensijų skyriaus vedėja Regina Borkovska ir kunigas Ruslan Vilkel.

Būrys sveikintojų negailėjo šimtametei gražių žodžių ir linkėjimų. Gražios šventės proga nuoširdžius sveikinimo žodžius močiutei tarė merė, kuri linkėdama stiprybės, geros sveikatos ir šviesių dienų įteikė jubiliatei padėkos raštą, dovaną bei gėlių puokštę.

Iš Šalčininkų rajono kilusi garbaus amžiaus moteris visuomet išsiskyrė darbštumu ir stropumu. Dar visai maža neteko tėvo. Darbą pažino jau nuo 9 metų. Sulaukusi 27 metų ištekėjo už Ignaco Dubrovskio, su kuriuo susilaukė ir užaugino tris vaikus. Vėliau jos gyvenimą lydėjo varginantis darbas kolūkyje.

Nors metams bėgant ir suprastėjo sveikata, tačiau per gyvenimą sukauptos žinios ir patirtis iš močiutės atminties tikrai neišbluko - susitikimo metu ilgaamžė dalijosi prisiminimais apie savo jaunas dienas.

Šiandien ponią Janiną kasdien savo šiluma, meile ir pagarba gaubia gausūs artimųjų būrys: 3 anūkai, 5 proanūkiai ir 3 proproanūkiai.

Nuotraukų autorius Jan Levicki

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24