Tarptautinėje vasaros mokykloje – mokymai siekiantiems karjeros

2014-08-18, 20:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nuotr.Tulane Public Relations (flickr.com) Nuotr.Tulane Public Relations (flickr.com)

Pirmadienį Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) prasidedėjo Tarptautinė vasaros mokykla „SOCIAL FACE". Aštuonias dienas techniniame universitete mokysis 17 Lietuvos ir užsienio studentų iš Čekijos, Danijos, Turkijos, Pietų Korėjos bei Taivano. Šias naujienas praneša VGTU.

Į mokyklą susirinks tarptautinė grupė studentų, norinčių išmokti informacinių technologijų naujovių, pasipraktikuoti, kaip jos pritaikomos udgant verslumą bei kuriant naują verslą. Vasaros mokyklos studentai mokysis įvertinti bei aprašyti įgytas asmenines bei profesines kompetencijas, gaus patarimų, kaip jas auginti, aiškinsis, kuo svarbus mokymasis visą gyvenimą, kaip tikslingai įsidarbinti.

Mokykloje dalyvaus socialinio marketingo, verslumo, kompetencijos kėlimo specialistai. Tarp jų – Neringa Kurapkienė (VšĮ "Duku" įkūrėja), Mindaugas Danys („Hub Vilnius" įkūrėjas), Ingrida Mažonavičiūtė (Vilniaus jaunimo informacijos centro koordinatorė), Aurimas Dapkevičius ("draugas.lt" projekto plėtros vadovas) ir kiti. Jie pasakos, kaip rasti savo kelią pas darbdavį, kaip vystyti socialinį verslą ir kaip mąstyti netipiškai, kaip analizuoti ir pasiekti tikslinę auditoriją per socialines medijas, kaip skatinti verslumą.

Kaip pasakojo VGTU Tarptautinių programų grupės vedėja Justina Pluktaitė, „SOCIAL FACE" apims keturias pagrindines tematikas: savęs pažinimas ir asmeninės karjeros projektavimas, tarpkultūrinė komunikacija: kaip būti sėkmingam tarptautinėje darbo rinkoje, socialinių medijų taikymas asmeninio pristatymo internetinėje erdvėje ir tokių įrankių taikymas versle, marketingo proceso sudedamųjų dalių pažinimas ir integravimas į asmeninių iniciatyvų/projektų vystymą ir viešinimą.

Tai – vasaros projektas, prie kurio kviečiami jungtis ir būsimieji pirmo kurso studentai: „Džiaugiamės galėdami pasiūlyti progą susitikti su daugeliu praktikų-ekspertų, galėsiančių perduoti neįkainojamą patirtį versle, žinias, kaip plačiai paskleisti savo idėjas naudojantis naujausiomis technologijomis", – sakė J. Pluktaitė.

Vasaros mokykla organizuojama rugpjūčio 18 d., jos uždarymas – rugpjūčio 26 d.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24