Spausdinti šį puslapį

Šilta ir jaukumo pripildyta Kalėdų popietė Vilniaus rajono savivaldybėje

2018-12-20, 08:31
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šilta ir jaukumo pripildyta Kalėdų popietė Vilniaus rajono savivaldybėje vrsa.lt nuotr.

Trečiadienį Vilniaus rajono savivaldybės administracijos didžiojoje salėje vyko kasmet laukiama šventinė, gražia tradicija tapusi kalėdinė popietė, kurioje susirinkę Savivaldybės administracijos darbuotojai, atvykę Vilniaus rajono seniūnijų, švietimo, kultūros, sporto, socialinių paslaugų ir sveikatos įstaigų atstovai tarpusavyje dalijosi kalėdaičiais, gerumu ir geriausiais linkėjimais ateinantiems 2019-siems metams.

Kalėdinė popietė prasidėjo Vilniaus rajono savivaldybės merės Marijos Rekst Betliejaus taikos ugnelės įžiebimu, kuria pasidalijo atvykę Lietuvos lenkų skautų sąjungos atstovai, o atvykęs vokalinis ansamblis „Mejszagolanki“ sugiedotomis kalėdinėmis giesmėmis sukūrė šiltą bei šventinę nuotaiką.

Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, sveikindama susirinkusius kolegas, negailėjo nuoširdžių padėkos žodžių už vieningą bei prasmingą darbą. „Gerbiamieji, šiandien kaip didelė šeima susirinkome jau tradicija tapusioje Kalėdinėje popietėje. Noriu padėkoti Jums už prasmingą darbą mūsų rajono gyventojų gerovės labui ir palinkėti daug sveikatos, meilės ir laimės. Tegul gimęs kūdikis Jėzus atneš Jūsų šeimoms taiką ir ramybę. Tikiuosi, kad ir kitais metais prasmingai dirbsime ir sieksime dar daugiau pergalių. Gražių, šviesių ir laimingų švenčių.“, – ateinančių švenčių proga visus pasveikino merė Marija Rekst.

Atvykęs Vilniaus šv. Juozapo kunigų seminarijos generalinis sekretorius, kun. Francišek Jusiel pašventino kalėdaičius ir po bendros maldos visi susirinkę dalydamiesi kalėdaičiais linkėjo vieni kitiems pačius gražiausius, nuoširdžiausius ir šilčiausius linkėjimus šv. Kalėdų bei artėjančių 2019 metų proga.

vrsa.lt

Komentuoti