„Railsbank“ atidarė padalinį Vilniuje: priima programuotojus

2018-11-08, 15:27
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Railsbank“ atidarė padalinį Vilniuje: priima programuotojus Grzegorz Walczak / unsplash.com asociatyvi nuotr.

„Railsbank“, pirmaujanti Jungtinės Karalystės atvirosios bankininkystės ir reguliavimo technologijų (RegTech) platforma, atidarė padalinį Vilniuje.

Naujuoju biuru įmonė didina savo programuotojų komandą. Vilniuje „Railsbank“ jau priėmė septynis programuotojus, ir planuoja ženkliai plėsti padalinį per artėjančius kelis metus.

Nigelas Verdonas, generalinis įmonės „Railsbank“ direktorius ir vienas jos įkūrėjų, teigia: „Jau daugybę metų dirbame su Lietuvos programuotojais ir vertiname jų įgūdžius ir patirtį. Naujasis padalinys – tai natūralus „Railsbank“ augimo strategijos, kuria siekiame nuolat tobulėti ir savo klientams pasiūlyti vis kokybiškesnes paslaugas, žingsnis. Atveriame padalinį Lietuvoje prieš žengiant į Azijos ir JAV rinkas.“

Naująjį padalinį padėjo įkurti „Railsbank“ produkto vadovas, lietuvis Vaidas Adomauskas. Jis palaiko glaudžius ryšius su Lietuvos finansinių technologijų (FinTech) kūrėjais. Veiklą jis koordinuos iš Lietuvos ir „Railsbank“ būstinės Londone.

Prieš prisijungdamas prie „Railsbank“, V. Adomauskas su kolega įkūrė finansinių technologijų startuolį „WoraPay“.

V.Adomauskas teigia: „Džiaugiamės atidarę savo padalinį Vilniuje, kadangi jis prisidės prie paslaugų tobulinimo. Galime dirbti su geriausiais šio sektoriaus programuotojais ir pritraukti naujų talentų. Taip pat turime galimybę ir toliau glaudžiai bendradarbiauti su Lietuvos banku ir Bendros mokėjimų eurais erdvės įmonėmis.“

„Kai kalbama apie tiesioginių užsienio investicijų pritraukimą „Brexit“ kontekste, dėlionėje dažnai pamirštama svarbi dedamoji – pažangiausiose Jungtinės Karalystės bendrovėse dirbantys lietuviai, kurių iniciatyva dažnai tampa svaria priežastimi bendrovėms įsikurti Lietuvoje. Taigi nuoseklus darbus su užsienio lietuviais yra svarbi investicijų pritraukimo strategijos dalis ir jau ne pirma šiemet sėkmės istorija rodo, kad pastangos ją stiprinti duoda rezultatą“, – teigia ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.

„Praėjusiais metais finansinių technologijų įmonių skaičius Lietuvoje išaugo daugiau nei 40 procentų. Tokioms inovatyvioms bendrovėms kaip „Railsbank“ renkantis mūsų šalį, įmonių skaičius ir toliau augs“, – tvirtina „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas.

vilnius.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24