Mamos ir mažylio mokyklėlėse – specialistų patarimai

2011-10-18, 13:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Po vasaros pertraukos savo veiklą Kaune ir Klaipėdoje atnaujinusios populiariosios Mamos ir mažylio mokyklėlės sulaukė dar daugiau susidomėjimo.
„Rugsėjo mėnesį sulaukėme rekordinio dalyvių skaičiaus. Tai tik dar kartą įrodo, kaip svarbu mamoms susitikti, pabendrauti, pasidalyti žiniomis apie vaikų auginimą ir išgirsti naujos vertingos informacijos iš profesionalų“, - sako prekybos centrų BIG (Klaipėda) ir „Molas“ (Kaunas), kuriuose rengiamos mokyklėlės, atstovė Goda Marija Isakė.

Šiose mokyklėlėse organizuojami užsiėmimai ugdo mažylio sugebėjimus bei padeda vaikams lengviau pažinti save ir supantį pasaulį. Čia nuo pat mažumės ugdoma vaiko motorika, fizinis aktyvumas ir stiprinamas ryšis su pamokėlėse kartu dalyvaujančia mama.
Vaikams rengiamos žaismingos estafetės, rankdarbių, muzikos pamokėlės. Mamoms vertingos informacijos apie vaikų auginimą suteikia gydytojai, psichologai ir kitų sričių specialistai.
„Šie užsiėmimai yra labai šilti, lydimi šypsenų ir džiaugsmingo vaikų klegesio. Žinome, kad vaikučiai noriai dalyvauja užsiėmimuose ir mamyčių teigimu su nekantrumu laukia trečiadienių, kada ir vėl turės galimybę išmokti kažko naujo“, - sako G. M. Isakė.
Nors norinčiųjų dalyvauti mokyklėlių užsiėmimuose yra daug, organizatoriai užsiregistravusias mamas skirsto į grupes, kurios būna ne didesnės kaip 15 žmonių, kad specialistai kiekvienam dalyviui galėtų skirti pakankamai dėmesio.
Užsiėmimuose gali dalyvauti mamos su vaikais nuo pusės iki trejų metų.
Šie nemokami užsiėmimai vyksta kas antrą trečiadienį prekybos ir paslaugų centre „Molas“ Kaune ir prekybos ir pramogų centre BIG Klaipėdoje. Artimiausias renginys abiejuose miestuose vyks trečiadienį, spalio 19 d. Norintieji juose dalyvauti kviečiami užsiregistruoti prekybos centrų interneto tinklalapiuose: www.molas.lt ir www.big-klaipeda.lt.

Daugiau informacijos: Prekybos centrų „Molas“ ir „BIG“ marketingo vadovė Goda Marija Isakė, tel. nr. 8 662 36191, el.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24