Pasveikinta trynukų Šalčininkuose susilaukusi šeima

2018-02-20, 16:26
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Pasveikinta trynukų Šalčininkuose susilaukusi šeima salcininkai.lt nuotr.

Vaikas – tai didelis džiaugsmas, tačiau Olgą ir Darių Januškevičius, gyvenančius Šalčininkuose, aplankė net trigubas džiaugsmas – praėjusių metų lapkričio 8 dieną pora susilaukė trynukų!

Šiandien Šalčininkų rajono meras Zdzislav Palevič apsilankė trynukų susilaukusių Olgos ir Dariaus Januškevičių namuose. Kartu su juo į jaunos šeimos namus atvyko Socialinės paramos ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Regina Sokolovič, Šalčininkų seniūnijos seniūno pavaduotojas Jurij Miliuškevič, o taip pat vaikų mamos darbdavys – UAB „Šalčininkų šilumos tinklai“ direktorius Artur Danulevič kartu su buhaltere Elena Pumputiene.

Svečius nuoširdžiomis šypsenomis pasitiko ūgtelėję trijų mėnesių broliukas Natanas ir dvi sesutės - Joana ir Eliza.

Energinga, besišypsanti ir džiaugsmu trykštanti Olia pripažįsta, kad jai vienai su mažiukais sudėtinga išeiti iš namų, tad jeigu šeima išsiruošia pasivaikščioti, tuomet keliauja visi kartu. Šiuo metu šeimos namai – tai vaikų darželis, kuriame apstu mažylių auginimui būtinų daiktų, technikos ir žaislų. Jauni tėvai visus vaikų auginimo rūpesčius dalijasi per pusę, tačiau kartais jiems padeda tėvai.

„Visada svajojome apie didelę šeimą, tačiau mus aplankė trigubas džiaugsmas vienu metu. Sužinojus, kad laukiuosi trynukų iš pradžių apėmė prieštaringi jausmai – ir džiaugsmas, ir nerimas. Tai buvo didelė staigmena ne tik mums, bet ir mūsų šeimos nariams, draugams, nors mūsų giminėje yra ir dvynukų, ir trynukų. Šiandien džiaugiamės sveikais ir aktyviais vaikais, kurie tikrai neleidžia mums nuobodžiauti. Visi kartu – jie draugiška ir besišypsanti kompanija, tačiau kiekvienas iš jų jau rodo savo charakterį", - atvirauja Olia.

Neabejotinai, trynukų auginimas reikalauja daug išlaidų, todėl Šalčininkų rajono savivaldybės administracija skyrė šeimai vienkartinę materialinę pašalpą.

„Sveikiname pirmiausia tėvus. Auginti vaikus nelengva, tačiau jiems užaugus tikrai jausite didelį pasitenkinimą. Sveikiname ir senelius, nes Jūsų šeima vienu kartu padidėjo gerokai daugiau, negu galima buvo tikėtis. Svarbu, kad Jūsų vaikai užaugtų gerais žmonėmis. Vaikai – tai džiaugsmas, tačiau ir rūpestis, bet gyvenimas tuo yra gražus. Būkite visi sveiki", - linkėjo meras Zdzislav Palevič.

Atvykę svečiai linkėjo visai šeimai klestėjimo ir gerovės, sveikatos ir malonių rūpesčių.

Inesa Suchocka

salcininkai.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24