Spausdinti šį puslapį

Neatlygintinos kraujo donorystės akcija aplankė Vilniaus rajono savivaldybę

2018-01-25, 10:35
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Neatlygintinos kraujo donorystės akcija aplankė Vilniaus rajono savivaldybę vrsa.lt nuotr.

Penktadienį Nacionalinis kraujo centras trečiąjį kartą Vilniaus rajono savivaldybėje surengė neatlygintinos kraujo donorystės akciją, kurioje dalyvavo savivaldybės valdžios ir administracijos atstovai.

Penktadienį vykusioje akcijoje kraujo padovanojo 21 asmuo, tarp kurių buvo ir ne pirmą kartą kraujo donorystės akcijoje dalyvavusi Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, vicemerė Teresa Demeško, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Albert Narvoiš, skyrių specialistai bei šią dieną į savivaldybėje atvykę lankytojai.

Pirmą kartą neatlygintinais kraujo donorais tapo 4 asmenys. Buvo nemažai asmenų, kraujo dovanojusių 5-tą kartą gyvenime.

Jau nebe pirmą kartą neatlygintina kraujo donorė tapusi Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst džiaugėsi, kad savivaldybėje ne pirmus metus organizuojama ši graži iniciatyva. „Gera dalyvauti ir žinoti, kad vienas gražus ir nieko nekainuojantis poelgis gali išgelbėti kažkam gyvybę. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad trečiąjį kartą savivaldybėje vykstanti kraujo donorystės akcija sulaukia vis daugiau susidomėjimo tarp savivaldybės darbuotojų, norinčių bei mokančių dalytis“, – džiaugėsi merė.

Kiekvieno dalyvio dosnumas, kaip ir visada, buvo apdovanojamas atminimo dovanėlėmis.

vrsa.lt

Komentuoti