Bagažinių turgus bus rengiamas ištisus metus

2011-10-07, 11:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Bagažinių turgus, pagarsėjęs tuo, kad čia žmonės iš automobilių bagažinių prekiauja nebereikalingais savo daiktais, bus rengiamas ištisus metus. Turgaus organizatoriai šį sprendimą priėmė atsižvelgę į prekiautojų ir pirkėjų pageidavimus.

Rytoj įvyksiantis spalio mėnesio turgus turėjo būti paskutinis šiais metais, tačiau nusprendus nesilaikyti sezoniškumo turgus nuo šiol bus rengiamas kiekvieno mėnesio antrąjį šeštadienį.

„Pastaruoju metu sulaukėme daug pasiūlymų – ypač iš dažnai atvažiuojančių žmonių – rengti turgų ir šaltuoju metų laiku. Tai paskatino surengti Bagažinių turgaus prekiautojų ir pirkėjų apklausą, iš kurios rezultatų paaiškėjo, kad dauguma jų atvyktų prekiauti ar apsipirkti ne tik rudenį, bet ir žiemą“, - pasakojo Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, rengiamo turgaus atstovas Jonas Plenta.

Dažniausiai minimi prekiautojų ir pirkėjų argumentai: žiemą taip pat kaupiasi nereikalingi daiktai, kuriuos galima realizuoti ar išmainyti Bagažinių turguje, be to, sezoniniai daiktai paklausiausi būtent jų sezono metu. Pavyzdžiui, išaugtus žieminius batus, atsibodusį paltą ar nebenaudojamas roges kur kas lengviau parduoti žiemą, nei vasarą.

„Jau spalio mėnesio turguje tikimės sulaukti žmonių su šaltojo sezono prekėmis, tačiau tie, kas skubėjo atrinkinėti žieminį garderobą, kad galėtų jį parduoti paskutiniame metų turguje, gali būti ramūs – turgus vyks ir lapkričio, ir gruodžio mėnesiais, ir kiekvieną kitų metų mėnesį“, - sako J. Plenta.

Bagažinių turgus išaugo nuo 30 prekiautojų pirmajame turguje iki 200–300 pastaruosiuose renginiuose. Per daugiau kaip pusantrų metų Bagažinių turguje dalyvavo per 3000 prekiautojų, apsilankė apie 240 000 pirkėjų. Bagažinių turgūs rengiami prekybos miestelyje „Urmas“ kiekvieno mėnesio antrąjį šeštadienį. Septintasis šiais metais Bagažinių turgus vyks spalio 8 d., nuo 8 val. Už prekybos vietą mokėti nereikia.

Daugiau informacijos: Bagažinių turgaus atstovas Jonas Plenta, tel.: 8 620 47210, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

www.lietuvosvalstybe.com

Komentarai  

 
#2 buvau 2011-10-10 16:36
Buvau Ukmergės Skruzdėlyne. Neblogas. Nepaliginsi aišku su Vilniaus Kalvarijos turgo "talkučkė", bet tikrai, visai nieko :-)
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#1 Julius Kazėnas 2011-10-10 15:35
Analogiškas blusturgis ,,Skruzdėlynas" veikia Ukmergėje, Vasario 16 g. 11.kiekviena šeštadieni ir sekmadieni nuo 9 val. Kviečiame visus norinčius pirkti, parduoti, keistis, dovanoti, bendrauti. ir netik iš bagažinių, bet ir nemokamai po stogų, prie arbatos stiklinės.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24