Su rūpestingumu ir dovanomis - į Vilniaus rajono gyventojų širdis

2017-12-12, 04:23
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Su rūpestingumu ir dovanomis - į Vilniaus rajono gyventojų širdis vrsa.lt nuotr.

Kalėdos - gerumo ir stebuklų metas, tuo trečius metus įsitikina ir Vilniaus rajono Mickūnų seniūnijos gyventojai. Gruodžio 8 d. Mickūnų seniūnijos bendruomenėje svečiavosi delegacija iš Čenstakavos miesto (Lenkijos Respublika) kartu su Čenstakavos Švč. Mergelės Marijos bažnyčios kunigu Ryšardu Umanski (Ryszard Umański).

Akcija prasidėjo Mickūnų vaikų lopšelyje-darželyje, kur gruodžio 8 d. su dovanomis atvyko svečiai iš Lenkijos. Darželio direktorė Božena Stelmakova pasveikino atvykusius svečius ir padėkojo už jų pagalbą. Darželio auklėtiniai džiugino visus susirinkusius savo dainomis ir šokiais. Susitikti su svečiais taip pat atvyko vaikai iš kaimyninio darželio Lavoriškėse.

Aplankę darželį svečiai iš Lenkijos vyko į Vilniaus rajono Mickūnų gimnaziją, kur jų jau laukė Mickūnų, Egliškių šv. Jono Bosko, Lavoriškių Stepono Batoro, Kalvelių Stanislavo Moniuškos gimnazijų bei Pakenės Česlovo Milošo ir Šumsko pagrindinių mokyklų mokiniai.

Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst nuoširdžiai padėkojo kunigui Ryšardui Umanskiui ir visiems prisidėjusiems prie geranoriškos akcijos bei įteikė padėkos raštus už jų atliktus kilnius darbus, gerą širdį ir begalinių rūpestį Vilniaus rajono gyventojais.

Visų atvykusių švietimo įstaigų mokiniai gavo saldžių dovanelių, žaislų bei mokymuisi būtinų kanceliarinių daiktų, mokytojų ir direktorių sklandžiam darbui mokyklų atstovams buvo įteikta spausdintuvų ir kompiuterių. Kiekvienais metais vis daugiau vaikų gauna dovanelių. Šios akcijos metu dovanų gavo apie 600 vaikų, o sunkiai besiverčiančioms Mickūnų ir Kalvelių seniūnijų šeimoms buvo įteikta parama maisto produktais.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24