Spausdinti šį puslapį

„Vunderkindai“ apsilankė Prezidentūroje

2011-09-16, 05:50
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Prieš žiūrovams atskleisdami savo talentus, LTV laidos „Vunderkindai“ dalyviai lankėsi Prezidentūroje ir bendravo su konkurso globėja Prezidente Dalia Grybauskaite.
Beveik pusšimtis gabių ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikų konkurse „Vunderkindai“ parodys, ką moka geriausiai: šokti, dainuoti, groti, piešti ir kitus neeilinius savo gebėjimus.

Jų pasirodymus vertins garsūs įvairių sričių profesionalai, kurie laidoje kartu su psichologu apie jaunuolių talentus diskutuos su dalyvių pedagogais ir tėveliais.
„Tokie konkursai kaip šis padės jums pradėti smalsauti, norėti labai daug sužinoti, o svarbiausia – ne tik sužinoti, bet ir išmokti šias žinias panaudoti“, – sakė D. Grybauskaitė.
Per pirmąjį apsilankymą pas šalies vadovę vienas iš „Vunderkindų“ Prezidentei įteikė dovaną – savo paties pieštą paveikslą ir keletą įrašytų dainelių.
Nuo aštrių komisijos strėlių „Vunderkindus“ saugos laidos vedėjas Ignas Krupavičius, o jo mažoji kolegė Saulutė dalyviams padės pristatyti savo idėją.
Projekto „Vunderkindai" konkurso idėją taip pat palaiko kultūros ministras Arūnas Gelūnas bei Švietimo ir mokslo ministerija.

Tomas Kavaliauskas
LTV „Šiandien“


Komentuoti