Pagerbti auksą laimėjusios Lietuvos neįgaliųjų krepšinio rinktinės nariai

2011-09-06, 06:13
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Po įspūdingos Lietuvos rinktinės pergalės Europos vežimėlių krepšinio čempionato C divizione pasveikinti Kauno rajone gyvenančių rinktinės nario Vaido Stravinsko, trenerio asistento Vytauto Pliaugos, komandos gydytojo Ričardo Kerpės ir rinktinės mechaniko Evaldo Leonavičiaus rugsėjo 5 dieną į Socialinių paslaugų centrą susirinko Kauno rajono tarybos narys Antanas Nesteckis, Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, Administracijos direktorius Ričardas Pudževelis, jo pavaduotoja Raminta Popovienė, Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Irena Marcinkevičienė, Sporto poskyrio specialistai.

„Kauno rajone krepšinis užima ypatingą vietą: mūsų kraštiečių pasaulinėse arenose skinami laurai garsina ne tik rajono, bet ir visos šalies vardą. O Vaido Stravinsko kartu su Lietuvos neįgaliųjų rinktine pelnytas čempiono titulas, be viso kito, tampa dideliu įkvėpimu mums visiems,“ – sveikindamas čempioną ir įteikdamas simbolinę dovaną –menininkų sukurtą krepšinio kamuolio formos laikrodį, kalbėjo V. Makūnas.
A. Nesteckis pažymėjo, kad krepšinio talentų ugdymui svarbi ne tik lietuviams būdinga krepšinio aistra, bet ir techninė bazė. „Labai svarbu suteikti galimybes kuo daugiau vaikų žaisti įrengtose bendruomenių lauko krepšinio aikštelėse, rajono sporto salėse,“ – sakė Tarybos narys.
Vaidas Stravinskas, ne vienerius metus sportavęs Italijoje, namais vis dėlto laiko Garliavą: „Netrukus išvykstu imtis naujos veiklos – treniravimo. Šį darbą iki pavasario dirbsiu Alabamos universitete, JAV. O grįžęs ne tik kibsiu į pasiruošimą Europos B diviziono čempionatui su Lietuvos neįgaliųjų rinktine, bet ir padėsiu Kauno rajono socialinių paslaugų centrui patarimais bei konsultacijomis“. Bendradarbiauti su centru, padėti vertingomis konsultacijomis apie reabilitacijos, slaugos, sporto įrengimus žadėjo ir Lietuvos neįgaliųjų krepšinio rinktinės mechanikas Evaldas Leonavičius.
Po sveikinimų visi susirinkusieji turėjo progą susipažinti su Socialinio paslaugų centro turima naujausia įranga, skirta neįgaliųjų sportui ir reabilitacijai.

KRS inf.



Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24