K. Betingis: Man buvo siūloma dirbti eiliniu prokuroru Visagine, Kretingoje, Utenoje. Bet aš nuo to pradėjau.

2013-06-20, 08:05
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kęstutį Betingį iš Kauno apygardos prokuratūros vadovo posto bandyta išmesti per pedofilijos skandalo įkarštį. Nesėkmingai - per teismą jis sugrįžo. Dabar K.Betingis nusprendė pasitraukti pats. rašo “Respublika”. "Birželio 17 dieną įteikiau prašymą atleisti iš tarnybos prokuratūroje. Taip pasielgiau todėl, kad nesutikau su birželio 6 ir 11 dienomis gautais raštiškais terminuotais reikalavimais prašytis į žemesnes pareigas.

Man buvo siūloma dirbti eiliniu prokuroru Visagine, Kretingoje, Utenoje. Bet aš nuo to pradėjau", - piktinosi K. Betingis. Tokius reikalavimu prokuroras įvardijo žeminančiais, ypač kai buvo pateikęs prašymą prokuratūrai vadovauti antrą kadenciją, o atestacijos ir atrankos komisijos jį įvertinusios "išimtinai teigiamai". "Kuo yra žeminantis šitas generalinio prokuroro pareiškimas? Būtent tuo, kad aš pats turiu pasiprašyti šitoje situacijoje būti pažemintas pareigose", - stebėjosi jis.

"Kartais ateina laikas, kad reikia pasiieškoti ir kito darbo, jeigu esamose sąlygose tampa sudėtinga dirbti. Ieškosiu darbo. Jaučiu, kad dar galiu būti naudingas. Kitais metais būtų buvę 30 metų, kai dirbu vienoje sistemoje, įgūdžių turiu daug", - kalbėjo K. Betingis. Jis sakė tikįs, kad jo žinios pasitarnautų teisę studijuojančiam jaunimui.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24