Dirbti imituojant darbą

2013-06-17, 07:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiaulių miesto seniūnijos - tarsi brangiai išlaikomas pašto biuras. Tokią išvadą būtų galima padaryti palyginus iš miesto biudžeto skiriamas lėšas seniūnijų išlaikymui ir funkcijas, kurias seniūnijos vykdo, rašo pirmadienio „Šiaulių Kraštas”.

Gyventojų pateikti raštai į Savivaldybę keliauja ilgiau nei savaitę, problemos sprendžiamos ilgai arba visai nesprendžiamos, o biurokratinis mechanizmas tik siurbia mokesčių mokėtojų pinigus. Kad seniūnijos Savivaldybei yra patogus mokesčių mokėtojų lėšų įsisavinimo mechanizmas, jau parodė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos inicijuota Vietos bendruomenių skatinimo programa. Antrus metus šios programos įgyvendinimui iš viso skiriami 8 milijonai litų.

Programos apraše gyventojų bendruomenės prilyginamos seniūnijoms. Šiaulių miesto savivaldybės darbuotojai ne kartą yra sakę, kad šios programos lėšas pernai greičiausiai įsisavino tos bendruomenės, kuriose yra seniūnijos. Miesto seniūnijos turi polinkį dirbti pagal Savivaldybės valdininkų darbo principus, t. y. dirbti imituojant darbą.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24