Meilės laiškas pristatytas po 53 metų

2011-07-19, 06:16
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ilgus metus pasimetęs meilės laiškas, skirtas vienam studentui, pagaliau pakeliui pas savo adresatą.

Universitetas Kalifornijoje persiuntė laišką Muhamamdui Siddeequi į Indianapolį, kur jis šiuo metu gyvena. Tai atsitiko jo draugui šeimai išgirdus ir pranešus apie ilgai pasimetusį laišką, kadaise išsiųstą studentui jo ankstesniu vardu – Clarko C. Moore (priėmęs Islamo tikėjimą, vardą pasikeitė). Laiškas, užantspauduotas 1958 m. vasarį, buvo pristatytas į universiteto miestelio pašto kambarį praeitą savaitę. Jis baigiamas tokiais žodžiais: „Aš tavęs kaip nekada ilgiuosi ir myliu dešimtkart daugiau. Prašau, atrašyk man kuo greičiau. Vonnie“.


Siddeeqas pasakoja, jog gavęs laišką jaučiasi kiek sumišęs. Paaiškėjo, kad tiek jis, tiek Vonnie vėliau tais pačiais 1958 metais susituokė, susilaukė ketverto vaikų, tačiau po 8 santuokos metų išsiskyrė, rašoma telegraph.co.uk ir pittsburghlive.com.
Dabar Siddeeqas gyvena su antrąja žmona ir teigia, jog su ankstesniąja – laišką rašiusia Vonnie – ryšių nepalaiko, nes ji su juo nesikalba. Pati Vonnie, susikrimtusi dėl to, jog ši meilės laiško istorija tapo tokia vieša, atsisakė komentuoti situaciją.
Visgi, 74 m. Siddeeqas prasitaria, jog šis laiškas yra „to meto nuoširdumo, domėjimosi ir tyrumo liudijimas“.
 
www.lrt.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24