„Swedbank" atidaro būsto centrus Kaune ir Klaipėdoje

2013-05-15, 14:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Atsigavusi nekilnojamojo turto rinka ir pasikeitę lietuvių įpročiai renkantis namus paskatino „Swedbank" atidaryti Būsto centrus Kaune ir Klaipėdoje. Centralizuotuose būsto konsultacijų biuruose gyventojai galės gauti individualių nekilnojamo turto pasiūlymų ir pasitarti su banko darbuotojais dėl būsto paskolos. Nuo 2011 m. vasaros pabaigos toks būsto centras sėkmingai veikia Vilniuje.

„Pastebėjome, kad renkantis naujus namus ir ieškant palankiausių būsto finansavimo sąlygų lietuvių įpročiai pasikeitė. Prieš įsigydami būstą lietuviai dabar praleidžia daugiau laiko ieškodami būsto, vertina būsto vietos patrauklumą, atidžiai renkasi kaimynystę, o dėl būsto paskolos svarsto iki mėnesio, – teigia Orinta Žvirzdinė, „Swedbank" Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė. – Todėl sprendimas vienoje vietoje sutelkti nekilnojamojo turto pasiūlymus ir būsto paskolų konsultacijas visiškai pasiteisino - čia gyventojai ir renkasi, koks būstas jiems labiausiai tinka, ir tariasi dėl būsto paskolų sąlygų".

Anot O. Žvirzdinės, tyrimai patvirtina, jog tokie ilgalaikiai finansiniai įsipareigojimai, kaip būsto paskola, pakeičia šeimos išlaidų pasiskirstymą, taip pat keičiasi ir šeimos finansiniai prioritetai, todėl visi, kurie ketina įsigyti būstą ar keisti esamą, skatinami daugiau konsultuotis ir apsispręsti dėl būsto jau gerai susipažinus su visa informacija ir būsimais finansiniais įsipareigojimais.

Būsto centrų atidarymas Kaune ir Klaipėdoje yra savalaikis ir tikslingas, nes po sostinės Vilniaus tai yra dvi pagrindinės aktyvios nekilnojamojo turto rinkos. „Swedbank" duomenimis beveik 50 proc. būsto paskolų suteikiama Vilniuje, Kaunui ir Klaipėdai tenka po 15 proc. būsto paskolų, o likusi dalis suteikiama mažesniuose šalies miestuose.

„Swedbank" Būsto centras Kaune duris atveria gegužės 15 d. adresu Maironio g. 26 B, o Klaipėdoje būsto centras pirmuosius lankytojus pakvies gegužės 16 d. adresu Taikos pr./ Agluonos g. 52c/1. Vilniuje „Swedbank" Būsto centras įsikūręs Konstitucijos pr. 20a.

www.swedbank.lt 

www.L24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24