Ministrė A. Pabedinskienė pabrėžė socialinės įmonių atsakomybės plėtros svarbą

2013-05-15, 09:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Socialinės įmonių atsakomybės plėtra per pastaruosius keletą metų lėmė tai, kad ji svarbi ne tik institucijoms, bet ir patiems darbdaviams bei nevyriausybinėms organizacijoms, pabrėžė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė, sveikindama regioninės konferencijos „Socialinės inovacijos per naujas partnerystes" dalyvius.

Labai svarbus faktorius įmonių socialinės atsakomybės plėtrai buvo Jungtinių Tautų vystymo programos (JTVP) veikla Lietuvoje.

„Labai džiugu, kad į šį procesą vis labiau įtraukiamos nevyriausybinės organizacijos, kurios efektyviai tarpininkauja įvairioms socialinėms grupėms priklausantiems asmenims ir verslo bei valstybės institucijoms, sprendžiant visuomenei aktualius socialinius klausimus", - sakė ministrė A. Pabedinskienė.

Konferencijoje, kurią JTVP surengė kartu su Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, kalbėta apie pažeidžiamų asmenų integraciją į darbo rinką, įmonių socialinę atsakomybę ir regioninio bendradarbiavimo galimybes, jaunimo užimtumo skatinimą ir švietimą.

Tai baigiamasis JTVP veiklos pagal 2006-2012 m. naują partnerystės modelį renginys.

www.socmin.lt 

www.L24.lt 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24