Tėvai vaikų vasaros poilsiui renkasi ilgametę patirtį turinčias stovyklas

2013-05-15, 07:17
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Įsivažiuojant 2013 metų stovyklų sezonui pastebimos tendencijos, kad šiais metais tėvai nėra linkę eksperimentuoti ir savo vaikų poilsiui renkasi jau ne pirmus metus organizuojamas stovyklas, skelbia kelionių agentūra „Zigzag Travel", siūlanti didžiausią vasaros stovyklų vaikams ir jaunimui Lietuvoje ir užsienyje kelialapių pasirinkimą.

Iš stovyklų asortimento gali pasirinkti kiekvienas pagal savo pomėgius ir poreikius: galima atostogauti tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, pasirinkti užsienio kalbų, turistines, sportines, lyderystės, tarptautines, karines, pramogines ir kitokias programas su savų sričių specialistais bei žinomais žmonėmis.

Tačiau 2013 metais tėvai labiau linkę rinktis patirtį turinčias stovyklas. Daugiausiai kelialapių parduodama į jau ne pirmus metus organizuojamas nebrangias stovyklas „Miškinukai" (370 Lt/7d.), „Verubė" (445 Lt/7d.), „Žaidimų galaktika" (450 Lt/7d.), „Nerealieji" (nuo 510 Lt/7d.) prie ežerų ar „Pasaka" (650 Lt/10d.) prie jūros. Kelialapiai į specializuotas programas turinčias stovyklas yra brangesni, tačiau tėvai negaili pinigų turiningam ir ugdančiam vaikų poilsiui – kasmet laisvų vietų nelieka sukarintoje stovykloje „Mes būsime kariai" (600 Lt/7d.), Buriavimo stovykloje (730 Lt/8d.), anglų kalbos stovykloje „English Summer Super Camp" (1799 Lt/13d.). Vyresnio amžiaus vaikai vis dažniau išvyksta į stovyklas užsienyje – Bulgarijoje (1749 Lt/8d.), Italijoje (1899 Lt/10d.), Anglijoje (1990 Lt/10d.). Kaip išimtį galima išskirti naują stovyklą Lietuvoje „Profesija, kuri slypi manyje" (749 Lt/7d.) – nauja ir tikslinė programa vilioja tiek vaikus, tiek jų tėvelius.

Nemažą paklausą turi ir dienos stovyklos, ypač Vilniuje (nuo 55 Lt/1d.) ir Šiauliuose (70 Lt/1d.), kuomet vaikai stovyklauja nuo ryto iki vakaro (dažniausiai šios stovyklos skirtos 6-13 metų vaikams).

Dar neprasidėjus vasaros atostogoms kelialapiai į vasaros stovyklas tiesiog graibstomi. Laisvų vietų skaičius stovyklose vis mažėja, o kai kuriose stovyklose visos vietos jau užimtos.

„Raginame tėvelius paskubėti ir kuo greičiau planuoti vaikų poilsį, nes stovyklautojų skaičius visose pamainose yra ribotas ir laisvų vietų skaičius vis mažėja. Be to, pirmieji įsigiję kelialapius pasinaudoja puikiomis nuolaidomis, gauna papildomų dovanų. Šiemet visi mūsų stovyklautojai dalyvauja loterijoje, kurioje gali laimėti pramogas savo šeimai viename iš UNO nuotykių parkų Vilniuje, Kaune, Druskininkuose ar Šiauliuose," - teigia UAB „Zigzag Travel" rinkodaros vadovė Daiva Bartusevičiūtė.

Stovyklų nauda vaikams neabejotina - naujos pažintys, lavinamas kūrybiškumas, kalbos bei bendravimo įgūdžiai, savarankiškumo, atsakingumo, pasitikėjimo savimi jausmai.

UAB „Zigzag Travel" – kelionių agentūra, veikianti jau nuo 1992-ųjų. Pagrindinės teikiamos paslaugos – lėktuvų, traukinių, autobusų, keltų bilietai, kelionės, vasaros stovyklos, tarptautiniai pažymėjimai (ISIC, ITIC, Europos jaunimo kortelė), kelionių draudimas ir kitos turizmo paslaugos. Daugiau informacijos – internetinėje svetainėje www.zigzag.lt.

Asmuo kontaktams:

Rinkodaros vadovė Daiva Bartusevičiūtė

Tel. +370 5 2397392

El.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

www.L24.lt 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24