Paberžės šv. Stanislavo Kostkos gimnazijoje – dviguba šventė

2015-12-10, 16:44
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Paberžės šv. Stanislavo Kostkos gimnazijoje – dviguba šventė vrsa.lt nuotr.

Gruodžio 10 dieną Vilniaus rajono Paberžės šv. Stanislavo Kostkos gimnazijoje vyko iškilminga gimnazijos vėliavos perdavimo ir šventinimo ceremonija bei naujos sporto aikštelės atidarymas.

Į surengtą šventę atvyko Vilniaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Jan Gabriel Mincevič, Seimo narė Rita Tamašunienė, Paberžės gimnaziją kuruojanti švietimo skyriaus specialistė Alicija Balcevič ir Paberžės seniūnijos seniūnas Genrik Gerulskij. Šventėje dalyvavo ir gimnazijos draugai iš Lenkijos – delegacija iš Bialobžegų apskrities (Powiat Białobrzeski) bei mokiniai ir mokytojai iš Sulejuvkos pagrindinės mokyklos.

Iškilmės prasidėjo pamaldomis, kurias laikė Kalvarijos Šv. Kryžiaus Atradimo parapijos klebonas kunigas Ruslan Vilkel. Šv. mišių metu kunigas pašventino naują gimnazijos vėliavą, kurią iškilmingai į gimnazijos direktorės rankas perdavė Sulejuvkos pagrindinės mokyklos direkcija.

Po šv. mišių gimnazijos direktorė širdingai dėkojo už rūpinimąsi gimnazija, už pastangas gerinti gimnazijos bendruomenės gyvenimą bei už naują vėliavą. Taip pat dėkojo visiems prisidėjusiems prie naujos sporto aikštės įrengimo. Džiaugėsi, kad dabar vaikai turės dar daugiau galimybių sportuoti ir yra įsitikinusi, kad šia aikštele vaikai labai džiaugsis. Nauja sporto aikštė įrengta už Vilniaus rajono savivaldybės ir Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės lėšas.

Iškilmių metu Vilniaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Jan Gabriel Mincevič merės vardu pasveikino visą gimnazijos bendruomenę bei palinkėjo mokiniams, kad savo gyvenimo kelyje visada imtų pavyzdį iš gimnazijos globėjo – šv. Stanislavo Kostkos.

Po oficialios dalies vyko koncertas, kurį visiems susirinkusiems padovanojo gimnazijos mokiniai ir jaunieji svečiai iš Sulejuvkos pagrindinės mokyklos.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24