Prokurorai tirs finansines operacijas „Snore”

2012-01-26, 07:03
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą, kurio metu bus tikrinama paskleista informacija apie neteisėtai atliktas finansines operacijas.

Šiandien Generalinėje prokuratūroje pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu bus tikrinama viešoje erdvėje paskleista informacija, jog po bankui „Snoras“ iškelto bankroto, šioje bankrutuojančioje kredito įstaigoje buvo neteisėtai atliekamos finansinės operacijos.

Ikiteisminį tyrimą organizuoti ir jam vadovauti pavesta Vilniaus apygardos prokuratūrai.

Kaip primena delfi.lt, televizija TV3, remdamasi turimais dokumentais, pranešė, kad padengti banke „Snoras“ turėtą paskolą, prieš pat nutraukiant banko operacijas pernai lapkritį galėjo Seimo pirmininkės Irenos Degutienės sūnaus Gedimino Degučio įmonė „Novotersa“. Televizijos teigimu, operacija buvo baigta šiemet sausio 6 dieną.

G. Degutis antradienį lankėsi Generalinėje prokuratūroje.

I. Degutienė praėjusią savaitę kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl Seimo nario socialdemokrato Algirdo Butkevičiaus teiginių, esą kažkas iš valdančiųjų giminaičių bankrutavusiame banke „Snoras“ atliko neleistiną operaciją.

Tuo metu socialdemokratai taip pat kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, pateikdami turimus duomenimis ir informaciją, su prašymu pradėti tyrimą, ar nebuvo padarytas galbūt neteisėtas poveikis „Snoro“ bankroto administratoriui.

www.lrt.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24