Spausdinti šį puslapį

„Barbora“ įdarbino daugiau kaip 700 naujų darbuotojų

2020-12-11, 09:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Barbora“ įdarbino daugiau kaip 700 naujų darbuotojų Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Didžiausia elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ per antrąją COVID-19 bangą savo komandą išplėtė daugiau nei dukart. Nuo rugsėjo mėnesio įmonė įdarbino per 700 naujų darbuotojų įvairiuose padaliniuose: tiek prekių surinkėjų ir kurjerių, tiek specialistų administracijoje. Pasak „Barboros“ vadovo Andriaus Mikalausko, didžiausias impulsas plėsti komandą buvo sparčiai augantys užsakymų srautai ir noras klientams užtikrinti sklandžią ir kokybišką paslaugą bet kokiomis sąlygomis.

Šiuo metu „Barboros“ komanda yra 2,5 karto didesnė nei iki pandemijos. Įmonėje dabar dirba 1310 darbuotojų, kai jų skaičius prieš pandemiją siekė apie 500, skelbiama pranešime spaudai.

„Tokio dydžio komandą, kokią turime dabar, galėjome tikėtis suformuoti per ateinančius penkerius metus. Iki pandemijos prognozavome stabilų ir nuoseklų augimą, tačiau šių metų situacija viską gerokai paspartino. Per pirmąjį karantiną pamatėme, kad darbuotojai yra pagrindinis įmonės veiklos variklis, leidžiantis patenkinti sparčiai augančią paklausą. Jeigu pavasarį karantinas mus, kaip ir visą verslą, užklupo netikėtai ir reikėjo labai greitų sprendimų, rudeniniam pikui ruošėmės iš anksto. Komandą didinti pradėjome dar rugsėjį, o didžiausias augimas buvo lapkričio mėnesį, paskelbus antrąjį karantiną“, - apie komandos augimą kalba A. Mikalauskas.

Kartu „Barbora“, kaip ir pirmojo karantino metu, sudaro galimybes laikinai įsidarbinti tiems darbuotojams, kurie šiuo metu dėl sustabdytos jų pagrindinės darbovietės veiklos, yra prastovose, pvz., kavinių, restoranų darbuotojams. Pasak A. Mikalausko, ateidami dirbti į „Barborą“, šie žmonės užsitikrina pastovias pajamas, kol galės vėl grįžti į savo pagrindinę darbovietę.

Komentuoti