Prieš Velykas didžiosios „Iki“ parduotuvės dirbs ilgiau

2020-04-08, 11:50
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Prieš Velykas didžiosios „Iki“ parduotuvės dirbs ilgiau © M.Paliuškevič nuotr.

Dalis prekybos tinklo „Iki“ parduotuvių prieš Velykas dirbs ilgiau. Balandžio 9 ir 10 d. bus pratęstas kai kurių „Iki“ parduotuvių darbo laikas, kuris yra laikinai sutrumpintas šalyje įvedus karantiną.

68 parduotuvių, kurios prieš šventes dirbs ilgiau, darbo laikas bus pratęstas iki 21.00 valandos, rašoma pranešime spaudai. „Iki“ parduotuvė Minsko g. Vilniuje, sulaukiaunti didžiulių pirkėjų srautų, balandžio 9 ir 10 d. dirbs iki 22.00 val.

„Suprantame, kad nors šių metų Velykos bus kitokios, žmonės vis tiek norės pasiruošti šventei. Pirkėjų srautai prieš didžiąsias metų šventes visada išauga, todėl siekiant suteikti galimybę žmonėms apsipirkti saugiai ir iš anksto pasiruošti antplūdžiui, prailginome dalies „Iki“ parduotuvių darbo laiką. Žinoma, šiomis dienomis stebėsime situaciją ir pagal poreikį reguliuosime srautus, kad nesusidarytų parduotuvėse grūstys ir visi galėtų apsipirkti kuo saugiau“, - sako Indrė Baltrušaitienė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Informacija apie darbo laiką bus skelbiama informaciniuose plakatuose prie įėjimo į parduotuves. Taip pat prekybos tinklo interneto svetainėje ir Facebook paskyroje.

Po švenčių karantino laikotarpiu „Iki“ parduotuvės ir toliau dirbs sutrumpintu laiku – 8.00–20.00 val. Parduotuvių, kurios dirbdavo iki 19.00 val., darbo laikas nesikeis.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24