SEB mobiliosios komandos startuos šią savaitę

2011-12-06, 04:52
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Gruodžio 8–9 dienomis, 40-yje šalies miestų ir miestelių pradės dirbti SEB mobiliosios komandos, priimsiančios Snoras“ indėlininkų prašymus dėl draudimo išmokų.

SEB mobiliosios komandos laikinai įsikurs Lietuvos pašto skyriuose ir aptarnaus gyventojus, laikiusius lėšas banke „Snoras“ – priims jų prašymus pervesti indėlių draudimo išmokas į bankų sąskaitas. Bankas atkreipia dėmesį, kad SEB mobiliosios komandos nepriims prašymų išmokėti indėlių draudimo išmokas grynaisiais pinigais ir neatliks jokių grynųjų pinigų operacijų.

Gyventojai, pageidaujantys išmokas gauti grynaisiais pinigais, turės atvykti į artimiausią SEB banko skyrių tuomet, kai jau bus paskelbta apie išmokų mokėjimo SEB banke pradžią, teigiama pranešime spaudai.

Šią savaitę SEB mobiliosios komandos lankysis Dauguose, Eišiškėse, Elektrėnuose, Ignalinoje, Juodkrantėje, Jurbarke, Kazlų Rūdoje, Kelmėje, Kybartuose, Kuršėnuose, Lentvaryje, Molėtuose, Naujojoje Akmenėje, Nemenčinėje, Nidoje, Pabradėje, Pagėgiuose, Pakruojyje, Pasvalyje, Prienuose, Raseiniuose, Rietave, Saločiuose, Simne, Skaudvilėje, Skuode, Šakiuose, Šalčininkuose, Šeduvoje, Šilalėje, Širvintose, Švenčionėliuose, Švenčionyse, Šventojoje, Trakuose, Varėnoje, Visagine, Lazdijuose, Zarasuose ir Žagarėje.

SEB mobiliosios komandos miestuose ir miesteliuose dirbs nuo kelių dienų iki kelių savaičių – priklausys nuo to, kiek tame regione yra banko „Snoras“ indėlininkų. Darbuotojai padės užpildyti ar priims jau užpildytus gyventojų prašymus išmokėti draudimo lėšas į jų sąskaitas bankuose, atidarys SEB banko sąskaitą, jei tokios gyventojai pageidaus, suteiks galimybę užsisakyti SEB banko mokėjimo korteles, SEB mobiliosios komandos jas atveš ir perduos Lietuvos pašto skyriuose, kai kortelės jau bus pagamintos.

Išsamų SEB mobiliųjų komandų lankymosi grafiką gyventojai gali rasti SEB banko interneto svetainėje, apie planuojamą apsilankymą bus iš anksto paskelbta ir regioninėje žiniasklaidoje bei vietovių, kuriose lankysis SEB mobiliosios komandos, Lietuvos pašto skyriuose.

Gyventojai, atvykdami į Lietuvos pašto skyrių, kuriame nustatytu laiku dirbs SEB mobilioji komanda, turi turėti galiojantį asmens tapatybės dokumentą: pasą, asmens tapatybės kortelę arba vairuotojo pažymėjimą, kuris išduotas ne anksčiau kaip 2003 metais. Papildomų dokumentų – sąskaitų išrašų, indėlio sutarčių, – liudijančių apie turėtas indėlio sąskaitas banke „Snoras“, pateikti nereikia – indėlininkų sąrašus SEB bankui suteiks valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“.

Bakas SEB atkreipia dėmesį, kad SEB mobiliosios komandos veiks išskirtinai tik Lietuvos pašto skyriuose, o banko darbuotojai niekada neprašo žmonių pateikti konfidencialių prisijungimo prie banko interneto sistemos duomenų – slaptažodžių, prisijungimo kodų ir pan.

SEB mobiliųjų komandos darbuotojai laikinai dirbs nustatytuose Lietuvos pašto skyriuose specialiai įrengtose darbo vietose. Jos bus pažymėtos SEB banko simbolika, o visi darbuotojai turės SEB banko darbuotojų pažymėjimus.

www.lrt.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24