Pradedamas naujas reisas iš Kauno į Maskvą

2011-12-06, 04:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kauno oro uosto keleiviai nuo gruodžio 16 dienos galės pasiekti Maksvą per 1 valandą 20 minučių reaktyviniu lėktuvu „Canadair CRJ-200“.

Aviakompanija „IrAero“ iš Kauno skraidins į Domodedovo oro uostą, rašoma pranešime spaudai. „IrAero“ skrydžiai aprėpia daugiau kaip 90 proc. Rusijos teritorijos.

„Reisas iš Kauno į Maskvą dar labiau išplėtė mūsų skrydžių žemėlapį ir papildė jį 20 kryptimi. Artėjančiu šventiniu laikotarpiu, kai verslo intensyvumas mažesnis, į Maskvą lėktuvas kils keturis kartus per savaitę, tačiau pasibaigus šventiniam periodui, bus siekiama skrydžių dažnį didinti iki kasdienio. Keleiviams iš Rusijos šis reisas suteiks galimybę per Kauno oro uostą dar patogiau ir pigiau pasiekti daugelį Vakarų Europos miestų“, – sakė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas.

Skrydžiai iš Kauno į Maskvą planuojami pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais, lėktuvas kils 6 val. 20 min., o atgal į Kauną grįš trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais 23 val. 05 min. vietos laiku. Toks tvarkaraštis galios iki Naujųjų metų.

www.lrt.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24