Kaune be elektros buvo likę 23 tūkst. vartotojų

2011-11-15, 07:41
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pirmadienio rytą daliai kauniečių kelias valandas teko suktis be elektros. Dėl gedimo transformatorių pastotėje be elektros liko per 20 tūkst. vartotojų.

Pusę dešimtos dingusi elektra sujaukė Šilainių, Vilijampolės, Romainių ir Sargėnų gyventojų planus. Skaičiuojama, kad be elektros buvo likę 23 tūkst. vartotojų, praneša LTV naujienų laida „Šiandien“.

Dingus elektrai kai kurie prekybos tinklai uždarė parduotuves, nedirbo ir dalis smulkiųjų prekybininkų. Mokyklose pertraukas skelbė patys mokytojai, o darbas Šilainių poliklinikoje beveik   sustojo.

„Galbūt labiausiai nukenčia šiuo atveju kompiuterinis darbas, kadangi tiek registracija, tiek pacientų aptarnavimas, tiek laboratoriniai tyrimai vykdomi naudojant kompiuterius. Tai čia gal didžiausias pertrūkis. O išskyrus vieną moteriškę, kuri įstrigo lifte, daugiau nemalonumų nebuvo“, – teigė laikinasis Šilainių poliklinikos direktorius Robertas Stanionis.

„Lesto“ atstovai sako, kad elektra dingo dėl gedimo transformatorių pastotėje.

„Po dviejų valandų mūsų darbuotojai energijos tiekimą atstatė. Gedimo priežastys šiuo metu yra dar nustatinėjamos. Galima sakyti, kad tai vienas iš tokių rimtesnių gedimų Kauno mieste“, – sakė „Lesto“ Kauno regiono tinklo valdymo departamento direktorius Rytis Borkys.

Žadama, kad gedimo priežastys paaiškės per artimiausias dienas.

Lietuva, Ekonomika, Elektra, Kaunas, Gedimas, LESTO

Jūratė Anilionytė
LTV „Šiandien“
www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24