Spausdinti šį puslapį

Ragina A. Zuoką rūpintis ne tik „Šnobeliais“

2011-10-11, 14:26
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Premjeras, kalbėdamas apie A. Zuoko planus pirkti salą, sako, kad Vilniaus meras turėtų daugiau rūpintis realiomis vilniečių problemomis.

„Šiaip jau Vilniaus miesto meras, jeigu jis galvoja tokiu būdu spręsti pakankamai skausmingas šildymo problemas Vilniaus mieste, t. y. investuodamas į salą šiltoje Viduržemio jūroje, tai nemanau, kad tai padės tas visas problemas išspręsti. Galbūt merui ir jo draugams tai padės šiek tiek, bet šiaip jau būtų gerai, kad meras daugiau aktyvumo rodytų rūpindamasis realiomis vilniečių problemomis, o ne vien tiktai rūpindamasis, kaip gauti dar vieną vadinamąją „Šnobelio premiją“, – lietuvos radijui sakė Andrius Kubilius.
Lrt.lt primena, kad sostinės meras Artūras Zuokas konferencijoje „Versli Lietuva“ pristatė idėją praplėsti Lietuvos teritoriją įkuriant 22-ąją sostinės seniūniją Graikijai priklausančioje Viduržemio jūros saloje. Anot jo, sala, nupirkta privačių asmenų ir įmonių lėšomis, būtų ne tik vieta poilsiui, bet ir reklama, garsinanti Lietuvą.
Vilniaus meras gavo „Ig Nobel“ premiją, skiriamą už nestandartines idėjas ir absurdiškus mokslo laimėjimus, už tai, kad rugpjūčio mėnesį šarvuočiu sutraiškė ne vietoje pastatytą automobilį „Mercedes“.
Taip A. Zuokas siekė atkreipti dėmesį į neleistiną automobilių statymą miesto gatvėse.


www.lrt.lt
www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti