Susigrąžinę mokesčius – už šildymą šiemet mokės mažiau

2011-10-03, 11:23
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kasmet į užsienį dirbti išvyksta per 80 tūkst. Lietuvos piliečių, iš jų apie 30 tūkst. sugrįžta. Anot MokesciuGrazinimas.lt vadovo Žydrūno Janušausko, jei visi sugrįžusieji laiku susitvarkytų mokestines permokas, šios žiemos šildymo sezonas jiems nebūtų toks grėsmingas.

Pranešimas spaudai

„Atvėsus orams žmonės vėl prisimina artėjantį šildymo sezoną, kuris šiais metais dar brangs. Mes norėtume atkreipti dėmesį, kad užsienyje dirbusiems žmonėms yra galimybė iš dalies, o kai kuriais atvejais ir visiškai padengti išlaidas už visą šildymo sezoną, nes vidutinė nuo sumokėtų mokesčių sugrąžinama suma yra apie 2000 litų“, – teigia mokesčių grąžinimo įmonės MokesciuGrazinimas.lt vadovas Žydrūnas Janušauskas.

Bendrovės duomenimis, į Lietuvą kasmet sugrįžta apie 30 tūkst. užsienyje dirbusių mūsų šalies gyventojų. Apie 40-45 proc. visų dirbusiųjų užsienyje nesusigrąžina ten sumokėtų mokesčių.

Pasak MokesciuGrazinimas.lt vadovo, kai kuriais atvejais nežinojimas žmones priverčia gyventi sudėtingesnėmis sąlygomis.

„Kiekvienais metais atėjęs žiemos sezonas žmones priverčia susimąstyti, kaip susimokėti dideles sąskaitas už šildymą. Tuomet žmonės pradeda panikuoti, ieškoti kaltų. Ne išimtis ir dirbę užsienyje, iš kurių dalis net nežino, kad jie mokėjo mokesčius užsienyje ir juos galima atgauti. Kas daugiau kitas palengvins gyvenimą žmogui, jei ne jis pats“, – pažymi Ž. Janušauskas.

Bendrovė atkreipia dėmesį, kad užsienyje sumokėtus mokesčius yra galimybė susigrąžinti per keletą mėnesių, o pateikusiems visus reikiamus dokumentus iš karto – ir iki šildymo sezono pradžios.

Apie MokesciuGrazinimas.lt. 2000 m. įkurta įmonė užsiima mokesčių grąžinimu užsienyje dirbusiems Lietuvos piliečiams. MokesciuGrazinimas.lt turi atstovybes Lietuvoje ir JAV, padeda susigrąžinti mokesčius dirbusiems JAV, Jungtinėje Karalystėje, Airijoje, Norvegijoje ir Australijoje.

Daugiau informacijos: MokesciuGrazinimas.lt verslo plėtros ir rinkodaros vadovas Saulius Zaščižinskas, tel. 8 644 07777, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.


Pranešimą parengė ir išplatino
Nerijus Budrys
RsV agentūra "Promo Service"
Tel. +370 671 94293
Laisvės al. 51a-319, Kaunas
www.promoservice.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24