Vilniaus rajono gyventojai už vandenį mokės mažiau

2016-06-02, 13:52
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Vilniaus rajono gyventojai už vandenį mokės mažiau © BFL (Tomo Lukšio nuotr.)

Savivaldybė taryba nesutinka su vienašališku valstybinės Kainų komisijos nutarimu dėl kainų didinimo. Vis dėl to Vilniaus rajono gyventojai už centralizuotai teikiamą geriamąjį vandenį ir nuotekų tvarkymą neturės mokėti daugiau, kadangi Savivaldybė padengs dalį kainos.

Vilniaus rajono savivaldybė nesutinka su vienašališkai Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos priimtu nutarimu dėl geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazinių kainų didinimo.

Savivaldybės vadovybė supranta, kad paslaugų kainų padidinimas, tai papildoma finansinė našta gyventojams, todėl rajono Taryba priėmė sprendimą iš Savivaldybės biudžeto lėšų kompensuoti šį gyventojams nepalankų kainų pokytį. Tai reiškia, kad Vilniaus rajono gyventojai už 1 kubinį metrą centralizuotai teikiamo geriamojo vandens ir nuotekų tvarkymą mokės tiek, kiek ir mokėjo iki birželio 1 dienos.

Savivaldybės vadovybė dirba nuosekliai ir kryptingai, kad būtiniausios paslaugos rajono gyventojams kainuotų kuo pigiau ir būtų teikiamos kuo kokybiškiau.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24