Vidaus reikalų ministerija skųs teismo sprendimą dėl V. Gailiaus

2012-12-07, 07:14
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susipažinusi su Vilniaus apygardos administracinio teismo sprendime išdėstytais motyvais dėl buvusio Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovo Vitalijaus Gailiaus atleidimo iš pareigų, Vidaus reikalų ministerija ketina skųsti šį sprendimą aukštesnės instancijos teismui.

Vidaus reikalų ministerija laikosi nuostatos, jog atleidžiant buvusius Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovus įstatymai nepažeisti, nes tokius sprendimus tiek V. Gailiaus, tiek jo kolegos Vytauto Giržado atžvilgiu priėmė gavusi informacijos iš Valstybės saugumo departamento apie juos kaip nepatikimus asmenis.

Pažymėtina, kad pagrindiniai Vilniaus apygardos administracinio teismo argumentai dėl V. Gailiui ir V. Giržadui palankių sprendimų rėmėsi tuo, jog Vidaus reikalų ministerijai pažymą apie šiuos asmenis pateikęs Valstybės saugumo departamentas atlikdamas tyrimus poligrafu buvo padaręs tam tikrus tyrimo tvarkos pažeidimus. Tačiau Vilniaus apygardos administracinio teismo sprendimais nepaneigti atliktų tyrimų poligrafu rezultatai.

www.vrm.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24