Spausdinti šį puslapį

Pravieniškių įkalinimo įstaigai vadovaus naujas direktorius

2011-12-05, 11:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien teisingumo ministrui Remigijui Šimašiui prisiekė naujasis Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos direktorius Virginijus Ceslevičius.

Naujasis vadovas į pareigas paskirtas po antrą kartą surengto viešojo konkurso, kuriame norą dalyvauti buvo pareiškę keturi kandidatai. Pirmasis konkursas neįvyko dėl mažo pretendentų aktyvumo.

Prieš paskiriant V. Ceslevičių į šias pareigas, jis iki šiol dirbo Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos antros valdybos viršininku. Dar anksčiau ėjo Pravieniškių 2-ųjų pataisos namų-atvirosios kolonijos direktoriaus pavaduotojo pareigas, šioje pat įstaigoje yra dirbęs vidaus tyrimų, auklėjamojo darbo bei operatyvinio skyrių viršininku.

Teisingumo ministras Remigijus Šimašius tikisi, kad ilgametę darbo patirtį Kalėjimų departamento sistemoje turintis naujasis vadovas savo darbe vadovausis skaidrumo ir atsakomybės standartais, ypatingą dėmesį skirs nuteistųjų perauklėjimui ir resocializacijai. Tai itin svarbu siekiant užtikrinti, kad atlikę bausmę asmenys išėję į laisvę nebenorėtų dar kartą nusikalsti, o tai reiškia visų mūsų didesnį saugumą.

Naujasis vadovas pareigas eiti pradeda nuo šiandien.

www.tm.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti