Šiauliuose mokiniai išbando kūrybines partnerystes

2013-01-15, 17:33
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Lietuvos moksleiviai jau antrus metus, dalyvaudami „Kūrybinių partnerysčių“ projekte, turi galimybę nors trumpam įprastą mokymąsi pakeisti kūrybišku ir žaismingu. Prie „Kūrybinių partnerysčių“ prisijungia ne tik mokiniai, bet ir mokytojai, kurie savanoriškai prisideda prie projekto veiklos.

Moksleiviai ir mokytojai, dalyvaujantys projekte, bendradarbiauja su menininkais, kultūros ir kūrybinio sektoriaus atstovais bei mokslininkais.

Vienintelės projekte Šiaulių miestą atstovaujančios Jovaro progimnazijos mokiniai kartu su projekto agentu Ugniumi Ratniku siekė išsiaiškinti, kas labiausiai motyvuoja mokytis ir siekti aukštesnių rezultatų.

Bandant išsiaiškinti, ko moksleiviai tikisi iš kūrybiškų pamokų, buvo paprašyta nupiešti mėgstamas ir nemėgstamas pamokas, o šių piešinių motyvais buvo sukurtas mini spektaklis.

Mokiniai savo kūrybiškumą ugdė lankydamiesi ir patirties semdamiesi IT's klube, Šiaulių dailės galerijoje, Šiaulių universiteto televizijos redakcijoje.  Apsilankymų metu moksleiviai sužinojo, kaip kuriami projektai, edukacinės programos, scenarijai, laidos, kadruotės, filmai ir dar daugiau.

Savo patirtis moksleiviai pritaikys kurdami ir planuodami matematikos, fizikos, chemijos, biologijos pamokas.

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24