Spausdinti šį puslapį

Sąžiningo darbo pradžia - mokykloje

2013-01-05, 06:37
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Lietuvos moksleivių sąjungos atstovais iš visos šalies susirinkusiais į tradicinį Žiemos forumą. Šalies vadovė su mokiniais kalbėjosi aktualiausiais jaunimo aktyvumo, atsakomybės skatinimo, jaunų žmonių situacijos regionuose klausimais, aptarė korupcijos daromą žalą valstybės raidai ir visuomenės abejingumo priežastis.

„Būkite ryžtingi, atsakingi ir aktyvūs. Kiekvieną jums patikėtą darbą darykite sąžiningai ir su meile. Tik sąžiningas darbas gali garantuoti geriausius rezultatus, jūsų pačių ir visos Lietuvos sėkmę", - teigė Prezidentė.

Moksleiviai šalies vadovei pristatė naują iniciatyvą - akciją už etišką elgesį mokykloje. Šia akcija mokiniai sieks atkreipti dėmesį į nesąžiningą jaunimo elgesį, savo asmeniniu elgesiu skatins tobulėti ir gyventi sąžiningiau.

Susitikimas Prezidentūroje - pirmasis tradicinio Lietuvos moksleivių sąjungos Žiemos forumo renginys. Forume dalyvauja apie 300 moksleivių iš 35 Lietuvos savivaldybių. Renginio metu bus siekiama stiprinti mokinių atstovavimo įgūdžius, didžiausias dėmesys skiriamas mokinių savivaldoms ir jų nariams. Savo patirtimi dalinsis Estijos ir Suomijos moksleivių atstovai.

www.president.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti