Paroda „Mokykla 2012" kviečia mokytojus, mokinius, jų tėvus susipažinti su naujausiomis švietimo idėjomis ir technologijomis

2012-11-20, 06:16
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lapkričio 23 d. 10 val. LITEXPO parodų ir kongresų centre (Laisvės pr. 5, Vilnius) bus atidaryta antroji švietimo paroda „Mokykla“. Tris dienas vyksiančioje parodoje bus pristatytos naujos mokymo priemonės ir novatoriškiausios technologijos, švietimo inovacijos bei idėjos. Kviečiami dalyvauti mokytojai, mokiniai, jų tėvai, švietimo administracijų darbuotojai, visi besidomintieji švietimu. Parodos renginių spektras labai platus: nuo ikimokyklinio ugdymo iki suaugusiųjų švietimo.

Lapkričio 23 d. prieš parodos atidarymą, 9.15 val. numatoma spaudos konferencija. Ji vyks LITEXPO konferencijų salėje 5.5 (5 paviljonas, 1 aukštas).

Šių metų paroda, kurios šūkis – “Laimingai augti”, sieks atkreipti dėmesį į kūrybiško ir laimingo mokymosi svarbą. Numatyta daug renginių mokyklų bendruomenėms, mokinių tėvams, šeimoms. Psichologai, vaikų ir tėvų santykių specialistai kalbės apie tėvų dalyvavimą mokyklos gyvenime, aktyvios mokyklų bendruomenių veiklos galimybes, vyks diskusijos mokytojams bei tėvams aktualiais klausimais: mokytojų, šeimų vaidmenį ugdant vaiką, prevencines programas, kūrybiškumo skatinimą. Bus teikiamos konsultacijos.

Vyks susitikimai su žymiais Lietuvos bei užsienio švietimo sistemos darbuotojais, improvizuotos pamokos interaktyviose klasėse. Į mokyklinius suolus kviečiami ne tik mokiniai, bet ir mokytojai. Pagal tematiką jos pavadintos „Žodžių“ (humanitariniai mokslai), „Skaičių“ (tikslieji ir gamtos mokslai), „Spalvų“ (menai, netradicinio ugdymo metodai, specialusis ugdymas) klasėmis. Lankytojai galės patys visas naujoves išbandyti ir įvertinti.

Taip pat numatyta daug konkursų, žaidimų, akcijų, apdovanojimų.

Parodoje pirmą kartą naudojama elektroninė registravimosi į edukacinius renginius sistema, kuri suformuoja renginių dalyvio kortelę. Ją išsispausdinę ir įsigiję parodos bilietą, lankytojai pateks į edukacinius „Mokykla 2012“ renginius. Į renginius dar galima registruotis interneto puslapyje http://www.ugdymas.upc.smm.lt/mokykla

Parodos „Mokykla“ organizatoriai - Švietimo ir mokslo ministerija, Ugdymo plėtotės centras, parodų ir kongresų centras LITEXPO. Paroda vyks lapkričio 23-25 d.

www.smm.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24