Neblaivus Širvintų gimnazijos mokytojas įtariamas smurtavęs prieš mokinį

2012-02-24, 13:21
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Širvintų Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijoje prieš kelias dienas neblaivus mokytojas įtariama smurtavo prieš mokinį.

Kaip pranešė TV3 „Žinios“, dešimtokams, susirinkus į kūno kultūros pamoką, neblaivus mokytojas paėmęs mokiniui už gerklės nusivedė į kabinetą, kuriame trenkė dešimtokui į pilvą ir liepė atiduoti kortas. Vėliau, kaip pareiškime aiškino mokinys, mokytojas pasisodinęs ant sofos pradėjo rėkti ir grasinti, kad užmuš.

Į Gimnaziją atvykę policijos pareigūnai nustatė mokytojui 3,01 prom. girtumą. Mokytojas buvo pristatytas į policijos komisariatą.

Pasak policijos atstovų, nukentėjęs mokinys kreiptis į gydytojus atsisakė, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas išaiškinti įvykio aplinkybes.

Pasak Širvintų Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos direktorės, kūno kultūros mokytojas bus atleistas iš pareigų. Nors mokytojas mokykloje buvo labai mėgiamas mokinių ir direktorė gavusi mokinių laišką, kad mokytojo neatleistų iš pareigų, tačiau mokytojui gresia ne tik atleidimas iš darbo, bet ir viešieji darbai, areštas arba kalėjimas iki vienerių metų.

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24