Policijos profesija pristatoma mugėje

2022-03-31, 14:15
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Paroda supažindina su policijos darbu Paroda supažindina su policijos darbu Policijos nuotr.

Tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje dalyvauja ir Lietuvos policijos darbuotojai.

Lietuvos policiją pristato Lietuvos policijos mokyklos darbuotojai ir kursantai, Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai, policijos antiteroristinių operacijų rinktinės ARAS kovotojai, policijos kriminalistinių tyrimų centro ekspertai. Lietuvos policija šioje parodoje dalyvauja kasmet ir sulaukia milžiniško lankytojų susidomėjimo.

Paroda STUDIJOS kasmet suburia dešimtis tūkstančių moksleivių ir studentų. Parodos tema – karjera ir mokymasis visą gyvenimą. Šią temą padiktavo poreikis kalbėti apie tai, kokios kompetencijos ir žinios yra reikalingos jau dabar, kai darbo rinka susiduria su kvalifikuotos darbo jėgos trūkumu, o vis daugiau žmonių renkasi nestandartines veiklas ar keičia studijų kryptį.

2022 metų parodos tikslas – padėti atrasti naujas karjeros galimybes įvairaus amžiaus grupių asmenims, atsakyti į visus rūpimus su karjera ir studijomis susijusius klausimus!

Parodoje įdomi informacija pateikiama bendraujant, klausantis paskaitų ir pranešimų  konferencijų salėse, darbo grupėse, vykstant susitikimams su mokymo įstaigų ir verslo atstovais, karjeros konsultantais, bei garsiomis ir įkvepiančiomis asmenybėmis.

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24