Spausdinti šį puslapį

Naujieji „Samsung Galaxy Note20“ pasiekė Lietuvą

2020-08-21, 13:17
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Naujieji „Samsung Galaxy Note20“ pasiekė Lietuvą Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Nuo rugpjūčio 21 d. Lietuvoje prasideda oficialūs „Samsung“ išmaniųjų telefonų „Galaxy Note20“ serijos pardavimai. 

„Samsung“ pristatyta naujausia ir iki šio galingiausia „Note“ serija į rinką atkeliauja su 2 modeliais: „Galaxy Note20“ ir „Galaxy Note20 Ultra 5G“. Abu modeliai pasižymi itin greitu procesoriumi, patobulintomis funkcijomis darbui bei pramogoms. Jau ne vienerius metus sėkmingi šios serijos išmaniųjų pardavimai tik įrodo, kad „Note“ naudotojai yra ištikimiausi „Samsung“ gerbėjai, todėl „Galaxy Note20“ modeliuose didžiausi patobulinimai atlikti šių išmaniųjų vartotojų ypač vertinamose flagmanų savybėse, tokiose kaip nuo 2011 m. tobulinamas „S Pen“ rašiklis.

Naujais patobulinimais ypač apsidžiaugs tie, kurie daug filmuoja ir mėgsta kurti vaizdo turinį. Su 21:9 kraštinių santykiu ir 24 kadrų per sekundę įrašymu, šios serijos telefonų 8K kamera leis įamžinti aukštos raiškos vaizdo įrašus. Profesionalus vaizdo įrašų režimas vartotojams pasiūlys aukščiausio lygio fokusavimą, garsą, ekspozicijos galimybes, apšvietimą, mastelio keitimo funkcijas ir 120 kadrų per sekundę filmavimą „FHD“ raiška. Be to, dėl naujo lazerinio automatinio fokusavimo „Note20 Ultra“ kamera turės ypač tikslų fokusavimą, o su tiesioginio fokusavimo funkcija vaizdo įrašai bus dar realistiškesni. 

Tai pat šios serijos telefonuose galima valdyti ir koreguoti mikrofonų kryptis, pasirinkti priekinį ar galinį mikrofoną ir galiausiai padaryti tai, ko dar nepasiūlė kiti gamintojai – „Bluetooth“ ryšiu prijungti kitų gamintojų išorinius mikrofonus. Be to, kokybišką garsą įrašyti taip pat bus galima naudojant ir naujausias „Galaxy Buds Live“ bevieles ausines.

Naujausios „Note“ serijos modeliuose įdiegti greičiausi procesoriai, kuriuos turi „Galaxy“ įrenginiai, o „Note20 Ultra“ dinaminis „AMOLED 2X“ ir 120Hz greičio atnaujinimo dažnio ekranas prisitaiko prie žiūrimo turinio ir taip prailgina baterijos veikimo laiką. Abu modeliai turi išmanią baterija, pasižyminčią greito įkrovimo funkcija, per 30 minučių įkraunančia daugiau nei 50 proc. baterijos, tikinama pranešime spaudai.

Lietuvoje „Galaxy Note20“ vartotojai galės pasirinkti iš kelių įrenginio spalvų – mistinės pilkos, mistinės bronzinė

Komentuoti