HTC pristatė „Desire 310“ – išmanųjį telefoną už mažą kainą

2014-03-06, 12:27
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pasaulinė kompanija HTC pristatė naują išmanųjį telefoną „Desire 310", kuriuo bus galima sklandžiai naršyti internete bei dirbti su keliomis programomis vienu metu už itin prieinamą kainą. Pasižymintis keturių branduolių procesoriumi, „HTC BlinkFeed", „Video Highlights" ir kitomis technologijomis, šis išmanusis leis mėgautis daugeliu populiariojo „HTC One" funkcijų.

„Kiekvienas nori tokio išmaniojo, su kuriuo neatsiliktų nuo mobiliųjų naujovių. Todėl naujasis „Desire" šeimos narys bus skirtas tiems, kurie nori mėgautis greitu išmaniuoju su daugybe pažangių funkcijų už itin patrauklią kainą",- sakė korporacijos HTC prezidentas Peteris Chou.

Keturių branduolių 1,3 GHz procesorius „Desire 310" suteiks išskirtinės galios savo segmente. Su juo naršyti, žiūrėti nuotraukas, video, dirbti su keliomis programomis vienu metu ar žaisti bus galima itin sparčiai, be jokių trukdžių.

„Desire 310" pasižymės 4,5 colių įstrižainės ekranu. Jame bus įdiegta „HTC BlinkFeed" technologija, leisianti visą aktualiausią informaciją, įskaitant naujienas, socialinių tinklų žinutes ir kt., patogiai skaityti tituliniame ekrane. Išmaniajame taip pat integruota 5 MP foto kamera nuotraukoms bei vaizdo filmavimui.

Telefonas taip pat palaikys dvi SIM korteles.

„Desire 310" Lietuvos rinką pasiekti turėtų jau balandžio pradžioje. Numatoma, kad šio išmaniojo kaina turėtų siekti apie 500 Lt.

HTC informacija

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24