Pasipylė nauji „iPhone“

2018-09-23, 10:05
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Pasipylė nauji „iPhone“ Maria Shanina / unsplash.com asociatyvi nuotr.

„Tele2“ skelbia, kad priiminėjami naujausių „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ užsakymai. Be to, kek vėliau jau bus galima įsigyti ir dar vieną naujovę - „iPhone Xr“.

Nuo savo pirmtako „iPhone X“ naujieji flagmanai skiriasi atsparesniu aukso spalvos korpusu, didesne vidine atmintimi (ji sieks net iki 512 GB) ir padidėjusia sparta dėl atnaujintų „A12 Bionic“ procesorių. Be to, „iPhone XS Max“ yra ir didžiausias kada nors „Apple“ pagamintas telefonas – jo įstrižainė siekia net 6,5 colių, rašoma pranešime spaudai.

Rugsėjo viduryje buvo pristatytas ir trečiasis „Apple“ išmanusis – „iPhone Xr“. Nuo kitų dviejų flagmanų jis skiriasi paprastesnės technologijos LCD ekranu. Jo įstrižainė sudaro 6,1 colio, o išmaniojo korpusas yra pagamintas ne iš plieno, bet iš aliuminio lydinio. Tiesa, šio telefono spalvų gama – gerokai platesnė nei kitų naujųjų modelių. „iPhone XR“ prekybą operatorius pradės nuo spalio 26 dienos.

„iPhone“ – vienas populiariausių telefonų visame pasaulyje. Vien per trečiąjį 2018 metų ketvirtį visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei 41 mln. „Apple“ išmaniųjų telefonų.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24