Mokytojo misija - doras ir atsakingas Lietuvos pilietis

2011-10-05, 07:25
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tarptautinės mokytojų dienos išvakarėse Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė į šventinį renginį pakvietė Metų mokytojo vardą pelniusius pedagogus ir Lietuvos mokytojų dalykinių asociacijų atstovus.

Sveikindama visus Lietuvos mokytojus šalies vadovė atkreipė dėmesį į ypatingą mokytojo ir mokyklos svarbą bei vaidmenį kiekvieno žmogaus ir visos šalies gyvenime. Pasak Prezidentės, savo asmenybėmis mokytojai įkvepia, padeda suprastį Lietuvą ir pasaulį, skatina mokytis ir siekti daugiau.
„Mokykla ir mokytojas turi būti tokie, kokią visuomenę ir žmogų mes norime matyti ateityje: dorą, sąžiningą, atsakingą, savarankišką, kūrybišką, aktyvų, reiklų ir nebijantį klysti. Tokia yra Lietuvos mokyklos misija. Toks turi būti kiekvienas mokytojas", - sakė šalies vadovė.
Prezidentės įsitikinimu, mokykla, ugdanti ateities kartą, turi tapti bendru mokytojų, tėvų, bendruomenės ir valdžios institucijų rūpesčiu.
Šalies vadovė su Mokytojo diena taip pat pasveikino ir įteikė gėlių savo anglų kalbos mokytojai Stefanijai Kasiulaitienei.

Prezidentės spaudos tarnyba
www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24